Plemena psůPLEMENA PSŮ INDIVIDUÁLNĚ

Hygen’s Durich: Vše o plemeni

Hygenův durič je plemeno psa, které pochází z Norska. Tito středně velcí stopaři mají kompaktní obdélníkovou stavbu těla a pevný hřbet. Plemeno Hygen’s Duric bylo vyšlechtěno v 19. století. století z různých psů, včetně německých, a mimo Norsko je velmi vzácný.

 

Hygenův komorník

 

 

Dikobraz Hygenův měří v průměru 47 až 60 cm a váží 21 až 25 kg. Toto plemeno má krátkou srst a průměrný věk 12 až 14 let. Dikobraz Hygenův je známý svou schopností sledovat zvěř, a proto je často využíván k lovu. Kromě toho jsou tito psi velmi věrní a inteligentní, což z nich dělá skvělé společníky.

Pokud hledáte nového psího společníka, Hygen’s Durian může být skvělou volbou. Toto plemeno je mimo Norsko velmi vzácné, takže pokud se rozhodnete pro adopci, získáte jedinečného a vzácného psa. Lovecký pes – 11 nejlepších loveckých psů

Duric společnosti Hygen a jeho původ

 

Duric společnosti Hygen a jeho původ

 

Hygenský honič, jinak známý jako hygenhund, je lovecký pes pocházející z Norska. Toto plemeno bylo vyšlechtěno v roce 19. století na základě starých norských plemen. Její původ sahá až k vikingským osadám v Norsku.

Hygenhund se stal oblíbeným psem norských lovců díky své schopnosti lovit zvěř ve vysokých norských horách. Jeho vývoj byl ovlivněn schopností přizpůsobit se různým terénním podmínkám a počasí.

Duric společnosti Hygen je ve skupině č. 6 (duriči, jezevčíci a příbuzná plemena) v rámci systému FCI. Jeho průměrná hmotnost se pohybuje od 21 do 25 kg a průměrná výška je 47 až 60 cm. Jeho srst je krátká a jemná. Šampon na vlasy: nejlepší rady a účinky

Hygenhund je známý svou odolností a schopností lovit sám nebo ve smečce. Jeho inteligence a věrnost z něj dělají vynikajícího společníka pro jeho majitele.

 

Charakteristiky produktu Hygen’s Duric

 

Charakteristiky produktu Hygen's Duric

Fyzikální vlastnosti

Hygenův durič je středně velký pes, který dosahuje výšky až 58 cm a hmotnosti kolem 25 kg. Jeho ocas je středně dlouhý a obvykle se nese při zemi. Srst je krátká, hustá a lesklá, s černými nebo hnědými skvrnami na bílém podkladu. Jeho uši jsou středně velké, vysoko nasazené a obvykle svěšené.

Hygen’s Durian je rychlý a hbitý pes, který se pohybuje s ladnou elegancí. Jeho pohyb je lehký a plný energie, takže je skvělým společníkem pro aktivní majitele.

 

Charakterové rysy

Hygen’s Durian je inteligentní a oddaný pes, který dobře vychází s dětmi a ostatními domácími zvířaty. Je to pes, u kterého se velmi dbá na ochranu čistoty plemene, a podmínky chovu jsou velmi přísné, aby si hygienický durič zachoval všechny vlastnosti, o které lovecká komunita v zemi usiluje.

Hygenův ohař je skvělý lovecký pes, který dokáže zkrotit zvěř různých velikostí. Jeho lovecké schopnosti jsou vynikající a je to pes, který se dokáže dobře přizpůsobit různým loveckým situacím.

Díky své inteligenci a oddanosti je hyaena durich skvělým společníkem pro majitele, kteří jsou ochotni věnovat mu dostatek pozornosti a fyzické aktivity. Jeho povaha je veselá a hravá, což z něj dělá skvělého společníka pro rodiny s dětmi.

 

Srovnání s jinými plemeny

Hygenův durian je jedinečné plemeno, které se vyznačuje vytrvalostí a rychlostí. V této části se podíváme na některá plemena psů, která mají podobné vlastnosti jako Hygenův durič, a porovnáme je s ním.

 

Slovenský Kopov

Slovenský kopov je plemeno psa používané k lovu. Je to velmi trpělivý a vytrvalý pes, který má vynikající zrak a čich. V porovnání s duričem Hygenovým má slovenský kopov kratší nohy a je méně rychlý, ale má lepší čich.

 

Ariégeois

Ariégeois je plemeno psa používané k lovu zajíců a srnčí zvěře. Je to velmi rychlý pes, který má vynikající čich. V porovnání s durianem Hygenovým má ariegeois kratší nohy a je méně odolný, ale má lepší čich.

 

Basset

Baset je plemeno psa používané k lovu králíků. Je to velmi trpělivý a vytrvalý pes, který má vynikající čich. V porovnání s duričem Hygenovým má baset kratší nohy a je méně rychlý, ale má lepší čich.

 

Billy

Billy je plemeno psa, které se používá k lovu divokých prasat. Je to velmi rychlý pes, který má vynikající čich. Ve srovnání s Hygenovým duričem má Billy kratší nohy a menší výdrž, ale má lepší čich. Hamilton Durcher: vše o plemeni

 

Dalmatinský pes

Dalmatin je plemeno psa, které se používá jako společník. Je to velmi energický a hravý pes, který má výborný zrak. V porovnání s Hygenovým durianem má dalmatin kratší nohy a menší výdrž, ale má lepší zrak.

 

Dunker

Dunker je plemeno psa, které se používá k lovu losů. Je to velmi rychlý pes, který má vynikající čich. V porovnání s Hygenovým dunkerem má dunker kratší nohy a menší výdrž, ale má lepší čich.

 

Hamilton’s Duric

Hamiltonův plch je plemeno psa, které se používá k lovu zajíců a jelenů. Je to velmi rychlý pes, který má vynikající čich. Ve srovnání s Hygenovým duričem má Hamiltonův durič kratší nohy a menší výdrž, ale má lepší čich.

 

Harrier

Harrier je plemeno psa používané k lovu zajíců a jelenů. Je to velmi rychlý pes, který má vynikající čich. V porovnání s Hygenovým duričem má harrier kratší nohy a menší výdrž, ale má lepší čich.

 

Chov a péče o Hygen’s Duric

 

Chov a péče o Hygen's Duric

 

Hygen’s Durcher je plemeno psů, které je velmi vzácné mimo Norsko, kde jsou chováni pro velmi specifické podmínky. Pokud si chcete pořídit durian Hygen, musíte se nejprve ujistit, že máte dostatek času a prostoru pro jeho výchovu a péči.

 

Výživa a zdraví

Hygenův durian potřebuje výživu, která mu dodá dostatek energie pro jeho aktivní životní styl. Důležité je zajistit mu vyváženou stravu s dostatkem bílkovin, vitaminů a minerálních látek. Durian Hygenův má sklon k nadváze, proto je důležité kontrolovat jeho stravu a zajistit mu dostatek pohybu.

Kromě stravy je také důležité zajistit durianovi Hygenovu pravidelnou veterinární péči. Pravidelné očkování a preventivní péče pomáhají předcházet mnoha zdravotním problémům. Hygienický durian může být náchylný k některým onemocněním, například k dysplazii kyčelních kloubů, proto je důležité sledovat jeho zdravotní stav.

 

Vzdělávání a školení

Hygen’s Durian je inteligentní a aktivní pes, který potřebuje dostatek podnětů a výcviku. Je důležité zahájit jeho vzdělávání a výcvik v co nejranějším věku. Hygienický durian je odvážný a nezávislý pes, proto je důležité zajistit mu dostatek sociálních kontaktů a výcvik poslušnosti.

Při výcviku psa Hygen’s duric je důležité používat pozitivní posilování a výcvik založený na odměnách. Hygienický pes má tendenci být samostatný, proto je důležité přizpůsobit výcvik jeho individuálním potřebám. Hygienický durian potřebuje dostatek pohybu a aktivity, proto je důležité zajistit mu dostatek času na procházky a výcvik.

Při chovu duriana hygienického je třeba mít na paměti, že se jedná o plemeno, které je vzácné a náchylné k některým zdravotním problémům. Je důležité poskytnout mu dostatečnou péči a výcvik, aby byl zdravý a šťastný.

 

Reklama a nákup přípravku Hygen’s Duric

 

Pokud hledáte Hygen’s Duric na prodej, můžete se podívat na různé nabídky na internetu. Existuje několik internetových stránek, kde najdete inzeráty tohoto druhu psa, například Psy.sk nebo Bazoš.sk.

Na těchto stránkách najdete mnoho inzerátů od různých chovatelů prodávajících Hygen’s Durich. Inzerát obvykle obsahuje informace o plemeni, jeho vlastnostech, věku, zdravotním stavu a cenovém rozpětí. Před koupí psa byste měli zvážit všechny tyto faktory a ujistit se, že jste si vybrali zodpovědného chovatele.

Při nákupu plemene Hygen Duric je důležité věnovat pozornost jeho původu a rodokmenu. Chovatel by vám měl poskytnout příslušné dokumenty a certifikáty, které potvrzují, že pes pochází z kvalitní chovatelské stanice a má zdravé rodiče. Pokud nejste zkušený chovatel, může být užitečné požádat o radu odborníka.

Nakonec nezapomeňte, že koupě vozu Hygen Duric je závazkem a vyžaduje zodpovědné rozhodnutí. Důkladně si proto ověřte všechny informace a ujistěte se, že jste si vybrali toho správného psa pro vás a vaši rodinu.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button