Filmy a volný časSEZNAMY FILMŮ

Romantický film Top 10 romantických filmů

Romantický film . Romantické filmy Top 10 romantických filmů . Romantické filmy, které byste měli sledovat v páru. Filmy o lásce , vztahu , přátelství .

10 nejlepších romantických filmů, na které se můžete dívat v páru

10. Poslední píseň – Romantický film

Poslední píseň Romantický film

Život sedmnáctileté Veroniky „Ronnie“ Millerové se náhle obrátí vzhůru nohama, když se její rodiče rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku na ostrov Tybee v Georgii. O tři roky později si s rodiči stále nerozumí a zlobí se na ně, zejména na otce, dokud se matka nerozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, aby strávila léto na ostrově Tybee se svým otcem. Romantický film. Její otec je bývalý koncertní klavírista a učitel a žije poklidným životem v pobřežním městečku. Je plně ponořen do tvorby uměleckého díla, které se stane ústředním bodem místního kostela. Nezapomenutelný příběh o lásce v jejích nesčetných podobách – první lásce, lásce mezi rodiči a dětmi -, který ukazuje, jak jen román Nicholase Sparkse dokáže ukázat, jakým způsobem mohou hluboké vztahy zlomit naše srdce a znovu je napravit.

9. Láska stojí za všechno – Romantický film

Láska stojí za všechno Romantický film

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného jí nezbývá. Její imunita nedokáže bojovat s vnějším světem, a tak je stále zavřená ve svém sterilním pokoji doma. Společnost jí dělá pouze matka a zdravotní sestra. Vše se však změní, když se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i chlapec Olly. Romantický film . Protože se s tajemným sousedem nemůže setkat, začnou si psát e-maily. Madeline si během krátké chvíle uvědomí, že její život není skutečný, a tak získá odvahu riskovat vše…

Jak změkčit vlasy: 5 přírodních způsobů

8. Restless – Romantický film

Neklidné romantické filmy Romantický film

 

7. Teď je dobře – Romantický film

Nyní je dobré romantické filmy Romantický film

Sedmnáctiletá Tessa miluje život. Když jí diagnostikují smrtelnou nemoc, rozhodne se využít každou zbývající chvíli svého života a sestaví si seznam věcí, které by měl normální teenager zažít, včetně drog a ztráty panenství. Romantický film .S pomocí své kamarádky Zoey se dá do pohybu. Romantické filmy .Zatímco se členové její rodiny každý po svém vyrovnávají s myšlenkou na ztrátu Tessy, ona objevuje zcela nový svět. Je odhodlaná využít každý den naplno.

6. Nekonečná láska – Romantický film

Nekonečná láska Romantické filmy Romantický film

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kde člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. To se stalo Davidovi a Jade. Tato plnokrevná romance, natočená podle stejnojmenného slavného románu Scotta Spencera, vám připomene nebo ukáže, jak silné a magické je období první zamilovanosti.

5. Nezapomenutelná cesta

Nezapomenutelná cesta Romantický film

Pokaždé, když do malého přístavního městečka Beaufort v Severní Karolíně přijde jaro a vítr zavoní borovicemi a mořem, Landon Carter si vzpomene na poslední rok na střední škole a na dívku, která mu změnila život. Romantické filmy . Jamie Sullivanovi. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie se nezdálo, že by se jí ostatní spolužáci z vedlejší třídy posmívali. Landon byl naopak bezstarostný povaleč, který se poflakoval s kamarády, vymýšlel si klukoviny, neplánoval budoucnost a upřímně řečeno si moc nevěřil. Jednoho dne se však životy těchto dvou mladých lidí osudově protnuly a mezi Jamiem a Londonem se zrodila láska.

4. Kouzlo přítomného okamžiku

Kouzlo přítomného okamžiku Romantické filmy

Sutter Keely žije tady a teď a je s tím naprosto spokojený. Tento okouzlující a sebevědomý kluk, do kterého se zamilovala střední škola, nevynechá jediný večírek. Miluje svou práci v obchodě s oblečením a nezajímá ho budoucnost.Romantické filmy . Nikdy nemá daleko ke sklence alkoholu. Poté, co se ho Aimee Finicky zbaví, probudí ho na trávníku na své zahradě. Tenhle představuje jeho opak – čte sci-fi a nemá přítele. Zatímco Aimee sní o své budoucnosti, Sutter žije jen přítomností, ale osud je stejně svede dohromady…

10 nejlepších hororů podle skutečných událostí

3. Půlnoční láska

Půlnoční láska Romantické filmy

Po romanci Na vině jsou hvězdy jsme se dočkali přívalu témat, v nichž mladí lidé trpí určitou nemocí nebo nemohou prožít naplno svá dospívající léta, ale láska i touha vymanit se ze stereotypu je láká. Romantické filmy . Je jich poměrně dost a každá z nich se vyrovná té předchozí, diváci přirozeně srovnávají, jejich nároky rostou. Nejnovější kousek však překvapí několika přívlastky (v dobrém i zlém), a když se vydáte pátrat po jeho původu, zjistíte několik zajímavých skutečností…

2. Papírová města

Papírová města Romantické filmy

Abyste si Paper Towns užili, musíte být empatičtí. Vžijte se do těla sedmnáctiletého chlapce, který prožije nezapomenutelné léto a celý jeho život se od základu změní: myšlení, přístup, všechno. Romantické filmy .Chlapec je od dětství zamilovaný do dívky od vedle a ona najednou přijde a smete jeho korsáž jako hurikán…

1. Na vině jsou hvězdy

Na vině jsou hvězdy Romantické filmy

Romantické filmy . Je-li láska z objektivních důvodů odsouzena k zániku, je třeba si užívat alespoň „malého nekonečna“, které nabízí. V zajetí příznaků rakoviny se o to Hazel a Augustus pokoušejí. Dospívající si sice nemohou přát hvězdy, ale dostanou alespoň chvilkovou příležitost intenzivně prožít to, co zdraví lidé hledají celý život.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button