Filmy a volný časPsiSEZNAMY FILMŮ

Filmy o psech Top 10 filmů o psech film o psovi

Filmy o psech .Máte rádi psy a chtěli byste vidět film, jehož hlavní postavou je pes? Pak jste tady správně. Vybrali jsme pro vás 10 nejlepších filmů o psech , některé jsou spíše komediální, ale jiné jsou dost emotivní. Rozhodně doporučujeme shlédnout všechny. 10 nejlepších filmů o psech.

10. Psí duše – Filmy o psech

10.Psí duše

Film Psí duše režiséra Lasseho Hallströma vypráví citlivý a překvapivý příběh jednoho věrného psa, který nachází smysl své existence prostřednictvím života lidí, které učí smát se a milovat. Hlas neúnavného psa  nás vezme na strhující a povznášející cestu, na níž promlouvá k srdci každého člověka, který kdy miloval zvíře. Filmy o psech .

Přestože se v průběhu let postupně převtělil do několika psů různých ras, drží ho při životě silné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan.

9. Čivava z Beverly Hills – Filmy o psech

9.Čivava z Beverly Hills

Nejúžasnější film s čivavou v hlavní roli! Bláznivá rodinná komedie naprosto spolehlivě pobaví a rozesměje diváky. Rozmazlení psí mazlíčci si užívají luxusu v Beverly Hills se svými majiteli.

Hlídací psi : 10 nejlepších plemen psů pro hlídání

Chloe, elegantní bílá čivava s diamantovým obojkem, se však během výletu do Mexika ztratí a místo pohodlného života ji čeká drsné mexické dobrodružství. Skutečné pouliční čivavy a další psi přispěchají na pomoc dámě v nesnázích. Rozmazlování skončilo, je čas ukázat zuby.

8. Můj pes Skip – Filmy o psech

Můj pes Skip

Osmiletý Willie Morris, který žije s rodiči v Yazoo ve státě Mississippi, je plachý chlapec, který si raději čte, než aby sportoval. Má problémy s navazováním přátelství a raději tráví čas sám než s ostatními dětmi, které se mu často posmívají, že je slaboch a zbabělec. Jeho jediným skutečným přítelem je Dink Jenkins ze sousedství, který je pro jedináčka Willieho téměř jako starší bratr.Filmy o psech .

Když je Dink v létě 1942 odveden do armády a poslán do zámoří, kde 2. Za druhé světové války Willieho matka Ellen donutí svého neomaleného manžela Jacka, aby chlapci dovolil pořídit si štěně, které dostane jméno Skip. Chytrý a hravý pes brzy dostane svého malého páníčka do řady nečekaných dobrodružství, z nichž největší zažije, když se setká s pašeráky alkoholu.

Vypadávání vlasů? Jezte těchto 9 potravin, abyste zabránili vypadávání vlasů

Následky na sebe nenechají dlouho čekat a Willie díky svému čtyřnohému kamarádovi a společně stráveným chvílím získá nejen tolik potřebné sebevědomí, ale také pozornost ostatních chlapců ve městě. Když ho místní rváč vyzve, aby prokázal odvahu a strávil noc na strašidelném hřbitově, Skip to zvládne a získá si souhlas ostatních. Navíc mu padne do oka nejkrásnější dívka ve škole, půvabná Rivers Applewhiteová.

7. Looking for Benji – Filmy o psech

7.Looking for Benji Filmy o psech

Benji je malý  kříženec , který se v tomto filmu ocitne sám v drsné americké divočině. Děj se však netočí kolem jeho návratu k lidem, od kterých se zatoulal, ale spíše kolem zvířat, s nimiž se Benji setkává. Musí se postarat o osiřelá pumí mláďata, která se stávají kořistí nebezpečných vlků.

6. Létající Bud

6.Flying Bud Filmy o psech

Josh je jedenáctiletý chlapec, který se právě přestěhoval s matkou do zapadlého městečka Fernfield ve státě Washington. Nedávno mu zemřel otec a v nové škole a mezi novými, neznámými dětmi se právem cítí jako outsider. Je smutný a osamělý. Filmy o psech

Na opuštěném basketbalovém hřišti potká psa Buddyho. Je to krásný zlatý retrívr. Josh rychle zjistí, že Buddy je chytrý pes a dokonce umí zacházet s basketbalovým míčem a trefit se do koše. Hraje se poslední zápas národního finále školních basketbalových týmů a Joshův tým prohrává. Trenér musí střídat a poprvé posílá na hřiště Joshe. V kritickém okamžiku hry vběhne Buddy na hřiště a začnou se dít nevídané věci.

5. Beethoven

5.Beethovenovy filmy o psech

Filmy o psech .Veterinář Herman Varnick nařídí svým podřízeným, aby mu zajistili více psů pro jeho experimenty. Přepadnou obchod se zvířaty a vyplení ho, ale musí prchat před policií. Malému štěněti bernardýna se podaří utéct a nepozorovaně se dostat do domu Newtonových.

Děti, pětiletá Emily, desetiletý Ted, třináctiletý Ryce a jejich maminka Alice, věří, že tatínek George konečně vyslyšel přání dětí a koupil jim štěně. Je však ochoten nechat psa v domě jen do doby, než se o něj přihlásí jeho majitel. Dostane jméno Beethoven a roste jako z vody…

4. Návrat domů

4.Homecoming Filmy o psech

Když Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby jsou nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého majitele. Láska k jejímu pánovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit domů. Na cestě ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale také nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa…

3. Osm statečných

8 odvážných filmů o psech

Filmy o psech . Silná sněhová bouře a mimořádná situace donutí členy vědecké expedice spolu s osmi psy na saních opustit Antarktidu. Aby přežil nejkrutější zimu na světě, musí profesionální průvodce Jerry (Paul Walker) nakonec zanechat své milované čtyřnohé přátele v ledové divočině s příslibem, že se pro ně co nejdříve vrátí. 

Příběh Jerryho a psí smečky byl natočen podle skutečné události a kromě napínavého divadla přináší i poselství o věrnosti, odvaze a vzájemné důvěře.

2. Neuvěřitelná cesta

2.The Incredible Journey Filmy o psech

Táta, máma, tři děti, dva psi a kočka. Takové je složení jedné normální rodiny. Někdy si navzájem pletou talíře, jindy postele. Mají společný dům a ještě něco – všichni spolu mluví! Jednoho dne však lidé musí odjet na několik týdnů do vzdáleného města – a zvířata musí zůstat u hodné, ale cizí tety ve vesnici.

Všem je to líto, ale nemůžeme nic dělat… Nebo ano? Bude! A tak se dva psi a jedna – trochu rozmazlená – šelma vydávají na dobrodružnou výpravu. Někdy je to dobré, někdy horší, někde číhá medvěd, někde nevrlý dikobraz. Je to strastiplná cesta, ale díky vzájemnému přátelství a humoru – zejména psímu – skončí všichni tři Vandrové v náručí svých blízkých. 

1. Hachiko: Příběh psa

1.Hachiko Příběh psa Filmy o psech

Filmy o psech .Dojemný příběh je americkou adaptací japonského skutečného příběhu, který vypráví o oddaném psovi jménem Hačiko. Tento neobyčejný pes doprovází svého pána, univerzitního profesora Parkera Wilsona (Richard Gere), každé ráno na nádraží a odpoledne se vrací, aby ho přivítal. Jednoho dne však Parker zemře a na stanici se už nevrátí.

Hačiko však na svého pána věrně čeká na stejném místě den co den už devět let. Legenda o nesmrtelném pute je v Japonsku dodnes legendou. Legenda o věrné oddanosti psa svému pánovi a o tom, jak se i ten nejobyčejnější rituál může stát tím největším a nejčistším vyznáním lásky.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button