Filmy a volný časSEZNAMY FILMŮ

Filmy o koních : 10 nejlepších filmů

Filmy o koních : Top 10 .Podívejte se na nejlepší filmy o koních . Seznam 10 nejlepších filmů o koních, které musíte vidět . Filmy o koních jsou plné vzrušení , emocí , lásky , ale hlavně koní . Podívejme se na seznam filmů :

 

10. Handsome Beauty Filmy o koních

 

Krása Krása

 

Nejneuvěřitelnější zvířecí příběh všech dob – vzrušující dobrodružství černého hřebce.
Příběh černého hřebce nás přivádí na panství bohaté rodiny, která ho koupila jako hříbě. Paní bohužel onemocněla, a tak musela s rodinou opustit rodnou zemi a odjet do zámoří za lepšími klimatickými podmínkami. Koně prodali, ale chlapec, který se o něj staral, slíbil, že se pro něj jednou vrátí. Od této chvíle je to pro krásku těžké období. Když našel dobrého majitele, vždy se stalo něco špatného a on ho musel prodat. Dožil se však vysokého věku – původní podkoní si během let našetřil nějaké peníze a koně koupil.

 

9. Zaříkávač koní Filmy o koních

 

ochutnávka koňského jazyka

Život čtrnáctileté Grace tragicky poznamenala autonehoda, při níž byl vážně zraněn i její milovaný kůň Pilgrim. Osud dívky a zvířete se zdá být neoddělitelně spjatý, a pokud chce zoufalá matka Annie (Kristin Scott Thomas) vrátit své dceři štěstí, musí nejprve najít způsob, jak koně uzdravit. To dokáže jen muž s mimořádným darem utišit bolest zranění těla i duše, zkušený zaříkávač koní Tom Booker (Robert Redford). Annie, Grace a Poutník se proto vydají do vzdálené Montany na Tomovu farmu a požádají ho o pomoc. Děsivé prokletí nehody pomalu mizí a mezi gentlemanským zaříkávačem koní a temperamentní nakladatelkou Annie se rozvíjí křehký milostný vztah…

Kokosový olej , zbraň proti vypadávání vlasů

8. Kůň pro Winky Filmy o koních

 

kuna pro mrknutí

Šestiletá Winky Wong se s rodiči přestěhovala do Holandska, kde si její rodiče otevřeli čínskou restauraci. Holčička se seznámí s paní Corou a panem Siem, kteří mají farmu s krásnými koňmi. Blíží se Mikuláš a děti se ve škole učí, že nosí dárky, které si děti přejí. Winky by opravdu chtěla koně, a když 5. prosince se před domem objeví kůň, Winky je nadšený. Kůň samozřejmě patří Mikulášovi nebo snad strýci Šémovi?

 

7. Kovbojové a andělé Filmy o koních

 

kovbojka a andělé

Ida, temperamentní rebelka, sní o tom, že jednoho dne najde svého otce, jezdce rodea. Její matka před ní dlouhá léta tajila jeho pravou totožnost. Když se Ida vydá na místní rodeo, seznámí se s týmem dívek z rodea zvaným Sweethearts. Vede je kovbojská legenda Terence Parker. Terence brzy zjistí, že Ida je vnučkou svého přítele, který zemřel před mnoha lety, a rozhodne se jí pomoci. Ida se k jezdcům přidá a vydá se s nimi na rodeovou cestu po Západě. Doufá, že cestou najde svého otce, ale objeví mnohem víc, včetně lásky ke koním, která dá jejímu životu nový směr. Filmy o koních : 10 nejlepších filmů .

Filmy o koních : Top 10

 

6. Winning Stallion Filmy o koních

 

Vítězný hřebec Koně Filmy : Top 10

Americké drama režiséra Craiga Clydea sleduje patnáctiletého Patricka McCardieho (Zac Efron), který se potýká se svým životem a hledá vlastní identitu. Jeho otec, bývalý profesionální fotbalista, chce, aby jeho syn šel v jeho stopách, ale Patrick se o tento sport příliš nezajímá. Nerozumí si s ním ani se spolužáky a teprve přátelství se starším hudebníkem Houstonem Jonesem (Bill Cobbs) mu otevře svět. Jones je bývalý žokej a trenér dostihových koní a poté, co zachránil a vyléčil zraněného hřebce, by ho rád připravil na prestižní Derby. A Patrick spolu s dalšími dvěma teenagery, Jill (Crystal Hunt) a Chuckem (Rob Pinkston), mu v tom chtějí pomoci. Stačí však pouhých šest týdnů na to, aby se z outsiderů stali vítězové?

 

5. Buck Filmy o koních

 

Buck Filmy o koních : Top 10

Buck Brannaman byl ve svých 12 letech zneužit vlastním otcem. Spolu se svým bratrem pak strávil mnoho let v pěstounské péči. V koních našel útěchu a díky vlastním zkušenostem se dokázal podívat na život z pohledu koně. Díky tomu se stal známým odborníkem na interakci mezi koněm a člověkem. Jeho filozofie je založena na myšlence práce s koněm v přírodě, aby se zvíře cítilo bezpečně a mohlo se spolehnout na lidi kolem sebe. Kůň a jezdec tak mohou dosáhnout skutečného spojení. Dokument Buck vám umožní nahlédnout do života tohoto „zaříkávače koní“.

4. SPLNĚNÝ SEN

 

Splněný sen o koních Filmy o koních : Top 10

Malá dívka Cale se chce přiblížit svému otci, který je zcela pohlcen životem na své koňské farmě, kde trénuje dostihové koně. Vše se změní, když se jejich nejlepší kůň během závodu těžce zraní. Ben se nenechá odradit, i když jeho vyhlídky nejsou nejlepší. Malá Cale se začne starat o zraněné zvíře a začíná boj o přízeň svého otce a o život koně Sonadora.

Viz také :

3 vánoční filmy o koních

 

3. Pravdivý příběh – Odvážná žena

 

 

Pravdivý příběh - Odvážná žena na koni Filmy : Top 10

 

Za každým úspěchem se skrývá nesplnitelný sen.Přestože o dostihovém sportu neví téměř nic, podaří se jí spolu s excentrickým trenérem na odpočinku Lucienem Laurinem vychovat nejslavnějšího koně všech dob.

 

2. Mustang

 

Mustang Filmy o koních : Top 10

 

Němý muž Roman Coleman (Matthias Schoenaert), který se nachází v nevadském venkovském vězení, byl před deseti lety odsouzen a uvězněn za tragický případ domácího násilí. Postupem času dostane příležitost zapojit se do rehabilitační vězeňské terapie. A protože se mu to daří, je zařazen do výcviku koní, který se v USA často používá k „převýchově“ odsouzených. Nezpracované emoce se však ozývají a Coleman se dostává do situací, kdy se nedokáže ovládat, protože drsné prostředí vězení je místem, kde je těžké zachovat klid.

Filmy o koních : Top 10

 

1. Vichřice

 

Filmy o koních : Top 10

 

Sny o letním táboře se rozplynuly! Čtrnáctiletá Mika (Hanna Höppnerová) propadla ve škole a rodiče (Nina Kronjägerová a Jürgen Vogel) ji za trest nutí strávit léto studiem v hřebčíně své přísné babičky (Cornelia Froboessová). Mika však v babiččině domě objeví kromě Sama, chlapce, který pomáhá s koňmi a nemůže z ní spustit oči, ještě jednu velmi zajímavou bytost. Je to Whirlwind, divoký a svéhlavý hřebec, se kterým nic nezmůže ani taková talentovaná kráska, jako je Michelle (Marla Menn) nebo babička. Koně prostě nezkrotíte. Mika se přesto rozhodne zkusit štěstí a v noci se vplíží do Vichřiny stáje. Tak začíná neobvyklé přátelství mezi dívkou a koněm. Mika zjistí, že může komunikovat s každým koněm. Podaří se jí s touto nově nabytou schopností zkrotit Vichr?

 

 

 

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button