Filmy a volný časONLINE FILMY

Rychle a zběsile 9 cz online dabing nebo titulky

Rychle a zběsile 9 ( Fast & Furious 9 ) je americký akční film z roku 2021, který režíroval Justin Lin. Rychle a zběsile 9 online. který je také spolu s Danielem Caseym autorem scénáře. Jedná se o pokračování filmu Osud zběsilých (2017), devátý hlavní díl a celkově desátý celovečerní film série Rychle a zběsile. V prvním filmu od Rychle a zběsile 6 (2013), který režíroval Lin, a v prvním filmu od Rychle a zběsile 2 (2003), který nenapsal Chris Morgan, hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris“ Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell a Charlize Theron.

 

Rychle a zběsile 9 online 

 

F9 měl původně vyjít celosvětově v dubnu 2019, ale byl několikrát odložen, nejprve kvůli vydání filmů Hobbs & Shaw (2019) a No Time to Die (2021) a poté kvůli pandemii COVID-19. Původně byla uvedena na trh v Hongkongu a Jižní Koreji 19. Květen 2021 a ve Spojených státech je naplánován na 25. Červen. První ohlasy na film byly smíšené, chválila se zápletka a Linova režie, ale kritizovala se jeho nereálnost. akční sekvence.

 

Rychle a zběsile 9 cz

Po událostech z filmu Osud zuřivých (2017) musí Dominic Toretto a jeho rodina čelit Dominicovu mladšímu bratrovi Jacobovi, smrtícímu zabijákovi, který spolupracuje s jeho starým nepřítelem Cipherem a který se Dominicovi osobně mstí. Rychle a zběsile 9 online.

Vývoj Rychle a zběsile 9 online

 

online film Rychle a zběsile 9

 

V listopadu 2014 řekla předsedkyně představenstva Universal Pictures Donna Langley časopisu The Hollywood Reporter, že po filmu Furious 7 (2015) budou natočeny nejméně tři další filmy. V říjnu 2017 Diesel ve videu na Facebooku prozradil, že Justin Lin, který film Rychle a zběsile režíroval: Tokijský drift prostřednictvím Rychle a zběsile 6 se vrátí v devátém a desátém filmu. V květnu 2018 byl k napsání scénáře najat Daniel Casey poté, co Morgan odešel kvůli práci na spin-offu Hobbs and Shaw.

 

Rychle a zběsile 9 Herci 

 

online Rychle a zběsile 9 cz dabing

 

V dubnu 2017 potvrdili Diesel a Dwayne Johnson svůj návrat. V říjnu 2017 se v devátém a desátém filmu vrátí Jordana Brewster, která ztvárnila Miu Toretto v pěti filmech série. 4. 4. dubna 2018 Johnson prohlásil, že si není jistý, zda se kvůli práci na spin-offu vrátí do devátého filmu. V lednu 2019 potvrdil, že se ve filmu neobjeví.

 

V červnu 2019 byl do filmu po původním Dieselově oznámení v dubnu oficiálně angažován John Cena. V červenci 2019 se k obsazení filmu připojili Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Ve stejném měsíci bylo oznámeno, že Helen Mirren a Charlize Theron si zopakují své role. Bylo potvrzeno, že si roli zopakovala i Michelle Rodriguez. V srpnu se k hercům přidali Michael Rooker a bojovník MMA Francis Ngannou. V říjnu 2019 se k obsazení filmu připojily Ozuna a Cardi B.

 

Natáčení Rychle a zběsile 9 cz online

 

Rychle a zběsile 9 online cz

 

Natáčení začalo 24. Červen 2019 v Leavesden Studios v hrabství Hertfordshire v Anglii. Natáčení probíhalo v Los Angeles, Edinburghu, Londýně a poprvé také v Thajsku. Jako lokality byly použity Krabi, Koh Pha-ngan a Phuket. Část filmu se natáčela v gruzínském Tbilisi. Natáčení bylo dokončeno 11. Listopad 2019.

 

V červenci 2019 utrpěl kaskadér Joe Watts dvojníka pro film Diesel. Vážné zranění hlavy při natáčení ve studiích Leavesden. V září 2020 Michelle Rodriguezová potvrdila, že se film bude odehrávat také ve vesmíru, o kterém Diesel mluvil. Jorkšírský teriér – plemeno psa , nejoblíbenější pes do bytu.

 

Hudba Rychle a zběsile 9

 

Rychle a zběsile 9

 

Současně s filmem vyjde i oficiální soundtrack k filmu F9. Před vydáním soundtracku 31. červenec 2020 mixtape s názvem Road to F9. Který obsahuje hudbu inspirovanou tímto filmem. Mixpage předcházel hlavní singl „One Shot“ od YoungBoy Never Broke Again a Lil Baby.

 

Film online cz dabing

Světová premiéra modelu F9 je naplánována na 19. března v Jižní Koreji. Květen 2021 a ve Spojených státech bude vydán 25. Červen 2021. Film měl ve Spojených státech pět předchozích premiér v letech 2019 až 2021. Změnil se především v důsledku vydání knih Hobbs & Shaw a Není čas umírat, stejně jako pandemie COVID-19, než se přesunul do současnosti. Během pětidenního mezinárodního premiérového víkendu se očekává, že F9 vydělá 160 až 180 milionů dolarů v několika zemích včetně Číny, Ruska a Jižní Koreje.

 

Kritické ohlasy na film cz dabing

Na serveru Rotten Tomatoes film kladně ohodnotilo 33 % ze šesti kritiků. S průměrným hodnocením 5/10. Podle agregátoru recenzí Metacritic, který vybral pět recenzí a vypočítal vážený průměr 53 ze 100. Získal F9 „smíšené nebo průměrné hodnocení“. Dárek pro bratra 16 tipů na dárky. 

 

Alonso Duralde z TheWrap shrnul film slovy: „Fyzika, gravitace a logika obecně jsou už dávno vyhozeny z okna, ale potěšení z filmu přichází dál.“ Owen Gleiberman z Variety považuje jednu z úvodních scén za „napínavý vrchol filmu“ a napsal. „Ta scéna je tak nesmyslná, že by tvůrci filmu řekli, že…“ Dejte úvodní půlhodinu tomu, co by bylo velkým vyvrcholením Rychle a zběsile 4. “ Dostatečné. Ale co uděláte pro přídavek? “

 

John DeFore napsal pro The Hollywood Reporter, že film „pravděpodobně zní jako větší zábava, než jaká je,“ a svou obecně negativní recenzi uzavřel slovy: „Zuřivec 7 byl mnohem zábavnější. A ne že by to někoho zajímalo, ale bylo to také uvěřitelnější. “ IndieWire se mezitím dočkal pozitivnější odezvy s hodnocením „C+“, pochválil režii Justina Lina a napsal, že „Tohle je film, který až dosud překračoval hranice sebeparodie a zcela se vrátil k něčemu skutečnému. “

 

Budoucí Rychle a zběsile 9 online
 

Po F9 bude následovat desátý díl. V říjnu 2020 bylo oznámeno, že série bude zakončena desátým a jedenáctým dílem. S herci, kteří se vracejí do obou filmů.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button