Filmy a volný časONLINE FILMY

Alone at Home online cz dabing nebo titulky

Sám doma online cz dabing nebo titulky je americký komediální film z roku 1990, který režíroval Chris Columbus a napsal John Hughes. Jedná se o první film ze série Sám doma, v němž hrají Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard a Catherine O’Hara. Film sleduje malého chlapce, který brání svůj dům před dvěma zloději poté, co ho rodina omylem nechá v Chicagu na dovolené v Paříži.

 

Alone at Home online cz dabing nebo titulky

 

Alone at Home online cz dabing nebo titulky

 

Hughes film vymyslel během příprav na dovolenou. Společnost Warner Bros. původně zamýšlela film financovat a distribuovat, ale po překročení rozpočtu produkci zastavila a po tajných schůzkách s Hughesem převzala odpovědnost společnost 20th Century Fox. Alone at Home online cz dabing nebo titulky. Krátce poté byli najati Columbus a Culkin a natáčení probíhalo od února do května 1990 na místech v Illinois.

 

Film Sám doma

 

Film Sám doma

 

Sám doma měl premiéru 10. listopadu 1990 v Chicagu a do kin ve Spojených státech byl uveden 16. Listopad. Po uvedení do kin se film stal finančně úspěšným a dočkal se kladných recenzí, které chválily herecké obsazení, humor a hudbu. Sám doma vydělal celosvětově 476,7 milionu dolarů. Tento film se stal nejvýdělečnější hranou komedií až do uvedení filmu The Hangover Part II (2011). Z Culkina udělal dětskou hvězdu. Film byl nominován na Zlatý glóbus za nejlepší film – muzikál nebo komedii a nejlepšího herce ve filmu – muzikál nebo komedie pro Culkina a na Oscara za nejlepší původní hudbu pro Johna Williamse. Nejlepší původní píseň za „Somewhere in My Memory“. Sám doma. Od té doby je Sám doma považován za jeden z nejlepších vánočních filmů] a v roce 1992 bylo vydáno pokračování Sám doma 2: Ztracen v New Yorku.

 

Film online

 

Film online

 

Rodina McCallisterových se chystá strávit Vánoce v Paříži a večer před odjezdem se sejde v domě Petera a Kate na předměstí Chicaga. Film online. Nejmladší syn Petera a Kate, Kevin, je terčem posměchu svých starších sourozenců. Později Kevin po potyčce se starším bratrem Buzzem omylem zničí rodinnou večeři a letenky do Paříže, za což je za trest poslán na půdu domu, kde nadává Kate a přeje si, aby jeho rodina zmizela. V noci silný vítr poškozuje elektrické vedení, způsobuje výpadky proudu a resetuje budíky, takže rodina usíná. Ve zmatku a spěchu na letiště se Kevin omylem zapomene.

 

Vánoční film online

 

Vánoční film online

 

Vánoční film online. Kevin se probudí a zjistí, že dům je prázdný. Splnilo se mu jeho přání a raduje se z nově nabyté svobody. Brzy se však začne bát svého souseda, starého Marleyho. O němž se říká, že je sériový vrah, který vyvraždil svou vlastní rodinu. Stejně jako „mokří bandité“ Harry a Marv, dvojice zlodějů, kteří se vloupali do dalších prázdných domů v sousedství a zaměřili se na dům McCallistových. Kevin jim namluví, že jeho rodina je stále doma, a donutí je tak odložit své plány.

 

Sám doma online 

 

Sám doma online 

 

Kate si v polovině letu uvědomí, že Kevin zůstal doma, a po příletu do Paříže rodina zjistí, že všechny lety zpět do Spojených států jsou na následující dva dny rezervovány. Peter a zbytek rodiny zůstávají v bytě jeho bratra v Paříži, zatímco Kate se podaří sehnat letenku. Dostane se však pouze do Scrantonu v Pensylvánii. Sám doma online. Snaží se rezervovat letenku do Chicaga, ale opět je vše obsazeno. Kate se s tím nedokáže smířit a poslechne si Guse Polinského, vedoucího kapely Kenosha Kickers, která hraje polku, a ten jí nabídne. Kate vděčně přijímá nabídku, aby s nimi odjela do Chicaga přes Milwaukee ve stěhovací dodávce.

 

Sám doma film cz

 

Sám doma film cz

 

Mezitím si Harry a Marv konečně uvědomí, že Kevin je doma sám, a na Štědrý den je zaslechne, jak si povídají o tom, že se chtějí tu noc vloupat do jeho domu. Kevinovi se začne stýskat po rodině a požádá místního imitátora Santa Clause, jestli by mu mohl na Vánoce přivést rodinu. Sám doma film cz. Jde do kostela a sleduje vystoupení sboru, pak potká starého Marleyho, který vyvrátí pomluvy o něm. Upozorní na svou vnučku ve sboru, s níž se nikdy nesetká, protože se se synem odcizili; Kevin mu navrhne, aby se se synem usmířil. Po Secrets online cz dabing nebo titulky.

 

Sám doma 1 

 

Sám doma 1 

 

Kevin se vrátí domů a nastraží v domě nástražné výbušné systémy, aby zloděje dopadl. Harry a Marv se vloupají dovnitř, nastraží pasti a utrpí různá zranění. Sám doma 1. Zatímco dvojice pronásleduje Kevina po domě, ten zavolá policii a uteče, pak Harryho a Marva vyláká do sousedního domu, do kterého se předtím vloupali. Přepadnou ho a chystají se mu to oplatit, ale Marley zasáhne a sněhovou lopatou je omráčí. Přijede policie, zatkne Harryho a Marva a identifikuje všechny domy, do kterých se vloupali díky Marvově destruktivní vlastnosti – zaplavení. 6 receptů na výrobu domácích kondicionérů pro každý typ vlasů.

 

Nejlepší vánoční film 

 

Nejlepší vánoční film 

 

O Vánocích Kevin zklamaně zjistí, že jeho rodina je stále pryč. Pak uslyší, že Kate vstoupila do domu a zavolala mu; usmíří se a brzy se k nim připojí Peter, Buzz, Jeff, Megan a Linnie, kteří čekali v Paříži, než se jim podaří získat přímý let do Chicaga. Nejlepší vánoční film. Kevin o svém setkání s Harrym a Marvem mlčí, přestože Peter najde Harryho vyražený zlatý zub. Kevin pak sleduje, jak se Marley setkává se svým synem, snachou a vnučkou. Marley zahlédne Kevina a zamávají si. Vtom na Kevina zakřičí Buzz, jehož pokoj byl při fiasku poškozen.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button