Filmy a volný časONLINE FILMY

Sám doma 2 Lost in New York online cz dabing

Sám doma 2 Ztracen v New Yorku online cz dabing je americký komediální film z roku 1992, který režíroval Chris Columbus a napsal a produkoval John Hughes. Jedná se o pokračování filmu Sám doma (1990) a druhý film ze série Sám doma. 

 

Sám doma 2 Lost in New York online cz dabing

 

Sám doma 2 Lost in New York online cz dabing

 

Hughes dokončil scénář filmu v únoru 1991 poté, co podepsal smlouvu na šest filmů se společností 20th Century Fox. Sám doma 2 Ztracen v New Yorku online cz dabing. Culkinův návrat byl potvrzen v květnu a brzy poté byl dokončen i zbytek obsazení. Hlavní natáčení probíhalo od prosince 1991 do května 1992 na místech v Illinois a New Yorku, především v Rockefellerově centru a původním Světovém obchodním centru. Mastné vlasy : 5 domácích prostředků.

 

Sám doma 2 Ztracen v New Yorku 

 

Sledovat Sám doma 2 Ztracen v New Yorku 

 

 Kritika ho hodnotila smíšeně.Sledujte film Sám doma 2 Ztracen v New Yorku. Film celosvětově vydělal více než 359 milionů dolarů, čímž se stal třetím nejvýdělečnějším filmem roku 1992 po Osobním strážci a Aladinovi. V roce 1997 bylo do kin uvedeno samostatné pokračování s novým obsazením, Sám doma 3. Stejně jako jeho předchůdce si i film Sám doma 2: Ztracen v New Yorku získal silnou kultovní oblibu.

 

Sám doma 2 online

 

Sám doma 2 online

 

Rodina McCallisterových se chystá strávit Vánoce v Miami a setkává se v domě Petera a Kate v Chicagu. Jejich nejmladší syn Kevin považuje Floridu za místo, které je proti Vánocům, protože tam chybí vánoční stromky. Na školní přehlídce během Kevinova sólového vystoupení na něj jeho bratr Buzz vystřelí a Kevin mu to oplatí úderem pěstí, čímž přehlídku zničí. Sám doma 2 online cz dabing. Buzz se omluví, což rodina přijme, a vynadá Kevinovi, že se mu mstí za to, že ho Buzz ponížil. Kevin urazí rodinu, že věří bratrovým lžím a že tráví Vánoce v horkém podnebí, a odejde na půdu s tím, že chce mít vlastní svátky o samotě. Druhý den rodina omylem zaspí a spěchá, aby stihla letadlo.

 

Film online cz dabing

 

Film online cz dabing

 

Na letišti Kevin ztratí rodinu z dohledu a nedopatřením nastoupí do letadla do New Yorku s otcovými věcmi. Film online cz dabing.  Po příjezdu do města se Kevin rozhodne, že si ho prohlédne. V Central Parku Kevina vyděsí přísně vyhlížející bezdomovkyně, která se stará o holuby. Alone at Home online cz dabing nebo titulky.

 

Kevin jde do hotelu Plaza a k ubytování použije Peterovu kreditní kartu. Do New Yorku mezitím dorazili mokří bandité Harry a Marv, kteří nedávno uprchli z vězení v Illinois. Okamžitě začnou hledat nový cíl, který by mohli okrást.

 

Vánoční film online

 

Vánoční film online

 

Na Štědrý den Kevin navštíví hračkářství, kde se setká s jeho dobročinným majitelem, panem Duncanem. Na důkaz vděčnosti nabídne pan Duncan Kevinovi jako dárek pár keramických holubic a nařídí mu, aby jednu z nich věnoval další osobě jako gesto věčného přátelství. Vánoční film online. Poté, co se před obchodem setká s Harrym a Marvem, běží Kevin zpět do Plaza. Vrátný konfrontuje Kevina kvůli nahlášené krádeži kreditní karty. Kevin z hotelu uteče, ale Harry a Marv ho přepadnou. Těsně před Kevinovým útěkem se pochlubí svým plánem zabít ho a o půlnoci se vloupat do hračkářství.

 

Sám doma 2 Ztracen v New Yorku 

 

Po přistání v Miami McCallisterovi zjistí, že Kevin je nezvěstný, a podají policejní hlášení. Poté, co policie kreditní kartu vystopuje, rodina okamžitě odlétá do New Yorku. Kevin se mezitím vydá do strýcova domu, ale zjistí, že je prázdný a prochází rekonstrukcí. Sám doma 2 Ztracen v New Yorku. V Central Parku se Kevin setká s holubicí a nakonec se s ní spřátelí. Jdou do Carnegie Hall, kde jí vysvětlí, jak se jí rozpadl život, když ji opustil milenec; Kevin ji povzbuzuje, aby znovu důvěřovala lidem. Poté, co zváží její radu, aby udělal dobrý skutek a odčinil tak své prohřešky, rozhodne se zabránit Harrymu a Marvovi ve vykradení hračkářství.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button