HRY A ZÁBAVAZábava

Nejlepší MMO a MMORPG na PC v roce 2023

Nejlepší MMO a MMORPG na PC v roce 2022. Jaké je nejlepší MMO RPG na PC v roce 2022? Je to ten, kde můžete používat magii a zabíjet démony? Pracujete ve hvězdách jako horník nebo velký korporátní manažer? Řešení dávných spiknutí a boj s lovecraftovskými hrůzami? Možná je to tak.

 

Ale nepředbíhejme. Co je to vlastně MMO? Tato často používaná písmena představují slova Massively Multiplayer Online a označují hry, ve kterých se v jednom světě setkávají stovky, ne-li tisíce hráčů. MMORPG, jako je World of Warcraft, nabízejí nové prostředí, ve kterém můžete žít a vyměnit svůj běžný život za dobrodružství, zisk a nebezpečí.

 

Hry MMO a MMORPG

 

Hry MMO a MMORPG

 

Zde je náš seznam nejlepších MMORPG na PC, počínaje nejlepšími bezplatnými MMO na PC. Určitě najdeš něco, co tě pohltí na celé dny – ať už je to nejpopulárnější MMORPG na světě, skrytý klenot s oddanou komunitou, nebo dokonce MMO podle oblíbené knižní série. Sběratelsky vzácné 2 euromince v oběhu

 

GUILD WARS 2

 

Online hra GUILD WARS 2

 

Zatímco World of Warcraft je tradiční MMO, Guild Wars 2 je jeho zvláštním, opačným příkladem. Její design lze chápat jako pokus o opravu a vylepšení všech nefunkčních mechanik, které online hry vytrvale prosazují, a její úspěch v těchto oblastech z ní dělá jednu z nejlepších MMORPG, které si můžete zahrát.

Má jen málo pravidelných úkolů: místo toho se hráči spojují do skupin a bojují v kolových událostech – minipříbězích, které se odehrávají ve fázích podle toho, jak se hráčům daří. Hráči v nich organicky spolupracují a mají také vliv na region, ve kterém se nacházejí, a možná alespoň dočasně snižují hrozbu potulujících se skupin příšer. Obsah pro závěrečnou hru se neustále vyvíjí prostřednictvím epizodických aktualizací Živého světa, z nichž nejnovější postaví hrdiny proti drakovi Jormagovi a jeho ledovému křídlu. Pokud se na tuto výzvu necítíte, můžete si zahrát dobrodružství nižších úrovní, aniž byste utratili jediný dolar, protože základní hra je nyní zcela zdarma.

NEVERWINTER

 

NEVERWINTER

 

Neverwinter je překvapením. Tématicky se jedná o Dungeons & Dragons, který si bere lokace, třídy, kouzla a schopnosti z deskové hry a následně je vtěsnává do jedné z nejlepších MMORPG. Nemělo by to fungovat, ale nějak to funguje. Pomáhá skutečná láska k předloze a každý úkol je přesně takový, jak si ho představujete, když sedíte u stolu.

 

Od uvedení Neverwinteru na trh vyšla řada bezplatných rozšíření s novými rasami a třídami, která hráče zavedou daleko od bezpečí samotného Neverwinteru, do zemí jako Icewind Dale, kde jsou barbaři a nepříjemné teploty tím nejmenším problémem.

Varování: pokud ke hře nepřistoupíte náhodně, možná budete muset utratit peníze. Nejlepší MMO a MMORPG na PC v roce 2022. Hrát zdarma je stále těžší, i když to rozhodně není nemožné.

STAR TREK ONLINE

 

STAR TREK ONLINE

Chybí vám Star Trek v televizi? Star Trek Online by vám mohl pomoci, než se Discovery znovu objeví na Paramount Plus. Každá mise v této MMO je jako epizoda seriálu a každá série misí je oblouk, doplněný občasnými výplňovými epizodami.

 

Vydejte se na Risu, navštivte DS9 ve Star Trek Online, přistávejte na planetách a cvičte se v diplomacii nebo se zapojte do napínavých vesmírných bitev s Cardassiany, Romulany, Borgy a dalšími, kteří mají v plánu dělat neplechu. Vesmírné bitvy jsou taktické a probíhají v reálném čase, protože je důležité umístit loď tak, abyste co nejlépe využili palebné oblouky. V případě vzdálených misí, které přejdou v boj, se hra změní na týmovou střílečku z pohledu třetí osoby, doplněnou o skvělé schopnosti.

Navzdory svým těžkým začátkům se STO rozrostla v obrovskou, atraktivní, bezplatnou MMO a jednu z nejlepších vesmírných her; často se rozšiřuje rozsáhlými aktualizacemi, které přidávají nové příběhové linie, a nedávno se v ní objevily jedinečné mise a lodě neutrální romulanské frakce.

 

Když už mluvíme o lodích, jsou to právě lodě, které tuto hru skutečně odlišují od ostatních MMO. Nebudete pouze vybavovat a zvyšovat úroveň hrdiny, ale získáte celou posádku a vesmírnou loď, kterou můžete spravovat a přizpůsobovat.

EVE ONLINE

 

EVE ONLINE

Je pravděpodobné, že jste už slyšeli některý z mnoha příběhů o temném bastardství, které se odehrálo v Novém ráji Evy. Je to hra plná chladnokrevné zrady, těžby, ekonomiky, další zrady, další těžby a občasné bitvy vesmírných lodí s tisíci lidmi.

 

Díky tomu, že společnost CCP k tomu přistupuje s volnýma rukama, je svět New Eden jednou z nejvíce hráčsky řízených MMO. Války, které trvají týdny, ne-li měsíce, ve více systémech. Roky spiknutí a sabotáží s cílem zničit obrovské korporace zevnitř. Nejlepší MMO a MMORPG na PC v roce 2022. Zprávy o obrovských ztrátách lodí a nákladu, z nichž některé dosahují reálné hodnoty tisíců dolarů. Jak si asi dokážete představit, naučit se tuto hru není nejjednodušší, ale to neznamená, že je to nemožné. Náš vlastní průvodce Eve Online pro začátečníky vám ukáže, jak se usadit v jedné z nejlepších MMO.

RIFT

 

RIFT

Rift se na začátku tohoto desetiletí postavil do čela vlny nových MMO a ukázal se jako nejodolnější z celé skupiny. Nejenže si stále zachovává své původní silné stránky – spontánní akce, při nichž se velké skupiny hráčů spojují proti invazi, a vysoce přizpůsobitelný systém tříd – ale Rift se za posledních několik let proměnil v jednu z nejlepších MMORPG.

 

Trhlina je neustále aktualizována o sezónní události, které přinášejí další radost, jako je rozkošný mumifikovaný společník corgi na Halloween nebo fae Yule během svátků. V jedné z nejnovějších událostí hráči získávají motivy Chaosu plněním speciálních denních úkolů a Budgies se triumfálně vracejí.

FINAL FANTASY XIV

 

FINAL FANTASY XIV

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn je příběhem o vykoupení, které zahřeje u srdce. V době svého vydání nebyl příliš dobrý. Ve skutečnosti byla hrozná. To přimělo společnost Square Enix k razantním krokům: opustit starý tým, najmout nový a přepracovat celou Final Fantasy XIV.

 

Výsledkem je hra A Realm Reborn. A je to dobré. Pokud jste fanoušky Final Fantasy, budete Eorzeu zbožňovat. Obsahuje vše, čím je tato série známá: epické příběhy dobra a zla, rozmanité, úchvatně krásné prostředí, propracované postavy, velkolepé kulisy a spoustu chocobů. Je to také chytré: hráči mají velkou flexibilitu při výběru třídy. Jakmile dosáhnete desáté úrovně, máte možnost přepnout se do kterékoli z osmi bojových tříd hry pouhou změnou zbraně. Výhodou je, že hráči nemusí vytvářet alty, aby si vyzkoušeli jiné role.

 

Rozšíření Shadowbringers přidalo nové rasy, povolání a instance, zvýšilo horní hranici úrovně a přidalo pořádnou dávku příběhu. Nadcházející patch s názvem „Vows of Virtue, Deeds of Cruelty“ vám prostřednictvím služby New Game Plus umožní znovu si zahrát předchozí úkoly s postavami na vysokých úrovních. Představí také první díl série Neir: Automata. Jen málokterá MMO hra se dočkala tolika kvalitních aktualizací a rozšíření jako FFXIV.

TROVE

 

TROVE

Trove je akční MMO hra. Která je nejčastěji přirovnávána k hrám podobným Minecraftu a je jednou z nejlepších budovatelských her na PC. Nejprve si musíte vybudovat základnu, domov z domova. Můžete v ní modelovat nejrůznější tvory, zbraně a předměty. Nejlepší MMO a MMORPG na PC v roce 2022. Po vybudování základny se budete moci pohybovat mezi světy. Drancujte dungeony a plňte online úkoly s přáteli nebo spoluhráči z cechu. Oddaná komunita Trove neustále aktualizuje a přináší do Trove ty nejlepší mody. Vždycky je tedy co dělat, ať už vylepšuješ základnu, nebo rabuješ s přáteli online.

 
SKYFORGE MMO a MMORPG hry

 

SKYFORGE MMO a MMORPG hry

Skyforge vyniká jako jedna z nejlepších MMO díky kombinaci jedinečného systému tříd. Skvělý začátek hry a nádherný svět. Podporuje experimentování a osobní zkoumání. Můžete si vybrat z libovolné třídy, kterou jste odemkli. Díky tomu můžete během okamžiku výrazně změnit svůj herní styl, aniž byste museli absolvovat další stovky hodin přeškolování. A to vše se odehrává v jednom z nejatraktivnějších herních světů. Jak jsme se s ním setkali, je elegantní směsicí vysoké fantasy a absurdní sci-fi.

 

Začátek hry je pestrý a zajímavý, s mnoha možnostmi. Jak budete plnit úkoly, a spousta odměn, které vám umožní vybrat. Jak chcete hrát. Pravidelně přechází mezi oblastmi se sólovým přístupem. Které vyprávějí lineární příběh. Široce otevřené zóny, které podporují neformální týmovou spolupráci ve zkušeném světě. A skupinový obsah, což je těžší. Nabízí však lepší kořist. Ačkoli je to omezeno počtem vašich prestiží, je to nepravděpodobné. Dojdou vám věci, které máte dělat, a musíte je jít rozmělnit.

BLADE & SOUL

 

BLADE & SOUL mmo rpg hra

Blade & Soul je korejská fantasy MMORPG s bojovými uměními. A pokud vám to nestačí, upřímně řečeno. Nevíme, co vás zajímá. Možná vás přesvědčí důmyslně navržený svět hry, inspirovaný vizuálním stylem výtvarníka Hyung Tae Kima, čtyři jedinečné rasy a deset zajímavých tříd.

 

Ať už se rozhodnete hrát za mocného Gona, všestranného Jin. Pán přírody Yuna nebo mystický Lyn. Bojovat s rychlým, vysokooktanovým bojovým systémem je vždy radost. Rychlé kontry a řetězová komba jsou nezbytné. Ať už se spojíte s přáteli a pustíte se do nejrůznějších dungeonů. Nebo chcete vytvořit virtuální šrot v PvP. Nezapomeňte si dříve přečíst naše tipy pro hru Blade & Soul. Když se vydáváte na novou výpravu za wu-šu.

 
ARCHEAGE MMO a MMORPG hry

 

ARCHEAGE MMO a MMORPG hry

ArcheAge může být velmi tradiční MMO s úkoly, frakcemi a zcela zapomenutelným příběhem. Jednou z nejlepších her MMORPG je ale to, že to všechno můžete ignorovat a vydat se na moře.

 

Oceán je obrovský. Plavba z východu na západ na nejrychlejší lodi ve hře může trvat od 45 minut do hodiny v závislosti na nebezpečí, jako jsou bouře, víry, mořské příšery nebo piráti. Legendární Kraken se dokonce nachází v Severním oceánu a je potřeba plný nájezd více než 40 hráčů a deseti lodí velikosti galeony s puškami, aby ho poškrábali. Hluboko pod hladinou oceánu najdete vraky plné chutné kořisti, z nichž nejtěžší vyžaduje potápěčskou výbavu.

 

Hra ArcheAge je zdarma, přičemž je k dispozici prémiové předplatné, které nabízí několik výhod, včetně možnosti nárokovat si vlastní kus země – nikoliv instancované, která ve skutečnosti zabírá místo v otevřeném světě.

 

 

ALBION ONLINE

 

Hra ALBION ONLINE

Pokud hledáte MMO, kde můžete sedět, odpočívat, trochu craftit, starat se o farmu a občas si odskočit do boje nebo lovit příšery, pak Albion Online není vaše hra.

Od začátku se jedná o PvP, takže musíte být neustále ve střehu a ve střehu. Systém plného shazování kořisti může být mírně frustrující, ale Albion Online vyžaduje od hráčů taktiku a trpělivost. Je to velká zábava a vyžaduje to mozkové kapacity a vytrvalost, abyste svůj cech nasměrovali správným směrem, ale je to stejně uspokojivé jako náročné.

TERA MMO a MMORPG hry

 

TERA MMO a MMORPG hry

Přestože je TERA jednou ze starších her v žánru MMO, v průběhu roku stále přináší nový obsah. Hra se v posledních letech dočkala řady aktualizací, které vyvrcholily hrou Skywatch: Air Island, jež byla vydána 15. říjen a v níž mohou hráči navštívit dosud nepřístupnou plovoucí zemi Exodor.

Aktualizace přináší zcela nové vybavení, dungeony, úkoly a sběratelské karty, které vám dávají bonusy, což dokazuje, že fantasy MMO, které bylo poprvé vydáno v roce 2012, má stále pár triků v rukávu.

ELDER SCROLLS ONLINE

 

Hra ELDER SCROLLS ONLINE

Navzdory rozpačitému začátku zůstává The Elder Scrolls Online silným titulem a jednou z nejlepších MMORPG na PC. Hry The Elder Scrolls patří k nejlepším RPG hrám a nyní se můžete do bohatého a živoucího světa této série ponořit ještě více, a to hraním online s přáteli nebo úplně cizími lidmi.

 

Příběh se odehrává 1000 let před Skyrimem a 800 let před Morrowindem a Oblivionem. The Elder Scrolls Online začíná v Coldharbour’s Wailing Prison. Hráč je v ní, v souladu s tradicí Elder Scrolls, vězněm. Po útěku můžete volně prozkoumávat kontinent Tamriel a bojovat s příšerami. Prozkoumávejte dungeony a vyrábějte zbraně s ostatními dobrodruhy nebo na vlastní pěst. Díky několika rozšířením, která do hry přinášejí staré i nové regiony. Například Murkmire a Summerset, nemluvě o spoustě plánovaných budoucích DLC. Vesmír The Elder Scrolls Online se neustále rozšiřuje a vytváří tak stále svěží MMO.

RUNESCAPE MMO a MMORPG hry

 

RUNESCAPE MMO a MMORPG hry

Stejně jako World of Warcraft je i Runescape stálicí žánru MMORPG, co si jen pamatujeme. Ale namísto toho, aby se Runescape zmenšoval, jeho počet hráčů i obsah stále roste. Nové úkoly a události se objevují téměř každý týden. Veteráni tak mají vždy co zažít, zatímco noví hráči vstupují do světa. Který je již deset let obohacen o příběh a dobrodružství.

 

Nemusíte se bát ani toho, že byste se v Runescape nedokázali orientovat. Její komunita je totiž jednou z nejštědřejších a nejpřátelštějších v celém herním světě (nebo si můžete přečíst naši příručku pro začátečníky v Runescape) – ať už hledáte radu s nějakým složitým úkolem, nebo si chcete jen popovídat. Pomoc je vždy po ruce. Runescape se může pochlubit více než jen historií. MMO od společnosti Jagex se však nezastaví ani díky velkým rozšířením, mobilnímu vydání a nespočtu vedlejších her.

Pán prstenů ONLINE MMO a MMORPG hry

 

Pán prstenů ONLINE MMO a MMORPG hry

Tolkienův svět Středozemě je ideálním prostředím pro MMO. Má skvělé postavy, obrovský svět k prozkoumání a všichni v něm neustále bojují.

 

Lidé, elfové, trpaslíci a hobiti – tedy ti dobří – tvoří hratelné rasy Pána prstenů online a jako lovci, lupiči nebo jedna z dalších tříd se vydáte na vlastní dobrodružství, napůl po stopách slavného Společenstva. Setkáte se s enty, ztratíte se v Morii nebo se vydáte na dlouhou cestu Rohanem.

 

Rozšíření posouvají příběh o knihy a s každým významným bodem děje přicházejí nové mechaniky, jako je například přidání boje na koni. Pokud jsi někdy snil o tom, že si Tolkienův svět vyzkoušíš na vlastní kůži, tato MMORPG ti to umožní. A co je nejlepší, hra je zdarma, takže je to ideální RPG MMO, které si můžete zahrát právě teď.

HVĚZDNÉ VÁLKY: STARÁ REPUBLIKA

 

STAR WARS THE OLD REPUBLIC

Daleká galaxie je ideálním prostředím pro jednu z nejlepších MMO, a tak není divu, že vítězem se stala hra Star Wars: The Old Republic od společnosti BioWare. Hrajte za jednu z osmi tříd rozdělených mezi Impérium a Republiku. Každý z nich má podrobný, dramatický příběh a je dobrý. Překvapivě.

 

Můžete se vžít do role imperiálního agenta, který pracuje pro dobro Impéria a likviduje teroristy, rytíře Jedi, který přísahal, že bude pronásledovat Sithy a chránit galaxii, nebo dokonce otroka, který se stal inkvizitorem a hraje nebezpečnou politickou hru. To vše si můžete zahrát zdarma, ale jako předplatitelé můžete získávat úrovně rychleji a soustředit se výhradně na zajímavé úkoly tříd a planet namísto banálních výplňových nesmyslů.

 

Jen málo rozšíření udržuje pocit přiměřené svěžesti, ale je to právě vynikající rozšíření Knights of the Fallen Empire, které si opravdu zaslouží být hráno. Díky síti intrik, vztahů a důrazu na volbu hráče působí hra spíše jako řádné pokračování Knights of the Old Republic než cokoli předcházejícího. SWTOR je snadno jednou z nejlepších her ze světa Star Wars vůbec.

SECRET WORLD LEGENDS MMO a MMORPG hry

 

SECRET WORLD LEGENDS MMO a MMORPG hry

Co kdyby mýty, legendy a konspirace vůbec nebyly fikcí? Legendy tajného světa se ptají přesně na to. Je to akční MMO zasazená do moderního světa, jenže tento moderní svět je plný kultů, zombie, duchů, démonů a starodávných nočních můr.

 

Secret World Legends představuje cestu, kterou se MMO mohly vydat, ale bohužel se tak nestalo. Cesta, kde úkoly nebyly jen zdrojem kořisti a zkušeností, ale snažily se vyprávět poutavé příběhy a nutily hráče zapojit mozek. 

BLACK DESERT ONLINE

 

BLACK DESERT ONLINE

Hra Black Desert Online se v roce 2018 dočkala grafického vylepšení. Která obnovila původní (a už tak krásnou) MMO a vdechla jí nový život. Chybí mu vybroušené dialogy. Rozhodně to vynahrazuje jedním z nejlepších tvůrců postav a nádherným fantasy světem. Budete se v něm chtít toulat celé hodiny.

 

Jen nesmíte příliš zpohodlnět, protože vás čeká spousta bojů a broušení. Pokud tedy hledáte odpočinkovou MMO, možná to není hra pro vás. Protože Black Desert Online není obyčejná MMO. Orientace v nových systémech může být složitá, zejména pokud jde o fungování boje. Obchod, diplomacie a zdroje. Vydejte se do této MMO hry plné soubojů s meči a ohnivého chaosu. Podívejte se na našeho průvodce hrou Black Desert Online pro začátečníky.

WORLD OF WARCRAFT MMO a MMORPG hry

 

WORLD OF WARCRAFT MMO a MMORPG hry

World of Warcraft je více než deset let stará a stále nejpopulárnější MMORPG hra na světě. Během své dlouhé vlády se WoW hodně změnil. Nové třídy, závody, přepracovaná grafika, zcela nové kontinenty… hráči mohou dokonce cestovat zpět v čase. Hra je obrovská, až překvapivě, a nyní ji můžete procházet tak rychle, že je snadné přehlédnout některé překvapivě vynikající příběhové úkoly, které se objevují. Spacebase Startopia recenze – co je na hře zajímavého.

 

Občas působí tradičně, což není překvapivé vzhledem k tomu, že jde o MMO, které definovalo moderní styl žánru, ale Blizzard stále míchá věci. Vezměme si například posádky: vaše operační základna v Draenoru, kde velíte svým věrným vojákům Hordy nebo Aliance. Jsou plné věcí, které můžete dělat, věcí, na které můžete kliknout a které můžete ukořistit, a dokonce i následovníků NPC, které můžete posílat na svá vlastní dobrodružství.

WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

 

WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

Tisíce veteránů World of Warcraft nostalgicky touží po kouzlu a výzvě vanilkové hry a vydání WoW Classic jim splnilo jejich přání. WoW Classic vychází ze stavu hry v roce 2006. Před rozšířením Burning Crusade a je domovem veteránů i nováčků. kteří se těší z pocitu společenství, který vzniká z nutnosti. Když odstraníte hledače dungeonů a značky úkolů.

Přístup do hry je součástí standardního předplatného World of Warcraft. I když znáte moderní hru, budete potřebovat značnou dávku přizpůsobení, abyste přežili notoricky známé náročné levelování v Classicu. Ačkoli někteří zarytí fanoušci mohou namítat, že trávit hodiny v klasickém dungeonu WoW jen proto, že. Když vás zlikviduje závěrečný boss, přiběhnete zpět a zjistíte, že se vypařil a nelze ho znovu vyvolat. Je to součást dobrodružství, pravděpodobně chtějí, abys trpěl stejně jako oni. Hry pro psy – co hrát se psem.

 

Místo toho se poučte z jejich chyb a důkladně se připravte pomocí našich tipů pro nové hráče WoW Classic. Máme pro vás také průvodce rasami WoW Classic a záviděníhodné legendární zbraně WoW Classic. S trochou štěstí bychom se měli brzy dozvědět o rozšíření Burning Crusade a jeho fungování.

 

A tím náš seznam nejlepších MMORPG na PC končí. Je jen na vás, do jakého světa se ponoříte příště. Vyberete si některou z bezplatných her MMO, nebo utratíte peníze za předplatné? Ať už se rozhodnete jakkoli, vězte, že. Nejlepší hry pro více hráčů jsou vstupenkou k novým přátelům a samozřejmě i novým nepřátelům. Vyberte si bitvy, vytvořte klany a vydejte se na nové dobrodružství. Hodně štěstí!

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button