Filmy a volný časONLINE FILMY

Expendables 4 online cz dabing nebo titulky

Expendables 4 online cz dabing nebo titulky je americký akční film režiséra Scotta Waugha. Scénář napsali Spenser Cohen, Max Adams a John Joseph Connolly podle Cohenova původního příběhu. Jedná se o čtvrtý díl série The Expendables a pokračování filmu The Expendables 3 (2014).

 

Expendables 4 online cz dabing nebo titulky

 

Expendables 4 online cz dabing nebo titulky

 

V hlavních rolích se představí Sylvester Stallone a Jason Statham. Dolph Lundgren a Randy Couture, kteří si zopakují své role z předchozích filmů, Curtis „50 Cent“ Jackson, Megan Fox a Andy Garcia. Tony Jaa, Eddie Hall, Sheila Shah, Jacob Scipio, Levy Tran a Iko Uwais. Statham, Avi Lerner, Les Weldon, Yariv Lerner a Kevin King jsou producenty. Vydání filmu je naplánováno na rok 2022 společností Lionsgate.

 

Expendables 4 online

 

Expendables 4 online

 

V březnu 2014 Pierce Brosnan prohlásil, že se dohodl s producentem Avi Lernerem na účasti ve filmu The Expendables 4. V dubnu téhož roku Sylvester Stallone prozradil, že jeho první volbou do role padoucha byl Jack Nicholson, a zároveň se zmínil, že by rád do natáčení přesvědčil Clinta Eastwooda. V listopadu téhož roku bylo oznámeno, že projekt je připravován s cílem získat rating R.

 

Novinka roku 2022

 

Novinka roku 2022

 

V prosinci 2016 Stallone oznámil, že čtvrtý díl bude posledním filmem série a předběžné datum premiéry je stanoveno na rok 2018. Expendables 4 online cz V březnu 2017 Stallone opustil projekt i celou sérii kvůli tvůrčím neshodám ohledně scénáře a režie pokračování. V lednu 2018, po hlasité podpoře ostatních členů hereckého obsazení (včetně Arnolda Schwarzeneggera), Stallone oznámil svůj návrat k sérii příspěvkem na svých účtech na sociálních sítích; potvrdil nový vývoj ohledně čtvrtého filmu. V březnu téhož roku potvrdil svou účast Randy Couture.

 

Nejlepší akční film

 

 

Nejlepší akční film

V červnu 2020 projevil Jean-Claude Van Damme zájem o návrat do série, když veřejně přednesl svůj nápad hrát Clauda Vilaina, bratra své postavy padoucha Jeana Vilaina z Expendables 4 online cz. V srpnu 2020 oznámila společnost Vértice Cine svou účast na filmu jako produkční studio vedle společností Lionsgate a Millennium Films. Prozradili také, že Patrick Hughes se k sérii vrátí jako režisér. V listopadu 2020 prezident společnosti Millennium Media Jeffrey Greenstein uvedl, že studio pokračuje v práci na filmu The Expendables 4.

 

Expendables 4 online 

 

 

V srpnu 2021 The Hollywood Reporter informoval, že film bude režírovat Scott Waugh, který nahradí Hughese, a že Statham bude na filmu pracovat jako producent. V září 2021 se k obsazení filmu připojil Andy García v blíže nespecifikované roli. V červenci 2018 oznámil Gregory Poirier svou roli scenáristy. 

 

Obsazení filmu Expendables 4 

 

Obsazení filmu The Expendables 4 

 

V srpnu 2021 bylo oznámeno, že hlavní natáčení začne v říjnu. 29. V září 2021 bylo oficiálně zahájeno natáčení. Expendables 4 online cz V říjnu 2021 Stallone na sociálních sítích oznámil, že dokončil natáčení scén pro tento film. Potvrdil také, že The Expendables 4 budou jeho posledním vystoupením v roli Barneyho Rosse, přičemž po jeho odchodu by měl sérii převzít Statham. Ve stejném měsíci se k obsazení připojili Sheila Shah, Jacob Scipio a Levy Tran v blíže nespecifikovaných rolích. V říjnu 2021 se k obsazení filmu připojil Iko Uwais jako hlavní antagonista.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button