KNIHYŽivotní styl

Nejlepší palačinkovač pro všechny milovníky palačinek

Nejlepší palačinkovač pro všechny milovníky palačinek. Palačinky jsou známé již po staletí a patří k základním pokrmům mnoha kultur. Odborníci (odborníci na palačinky?) se domnívají, že lidé si na palačinkách pochutnávali již před 30 000 lety v době kamenné. V žaludku ledového muže Ötziho, jehož stáří se odhaduje na více než 5 000 let, vědci našli palačinky! Vlastně je to docela nechutné…

 

Historie palačinek

 

Historie palačinek

 

Historie palačinek. Ve starém Řecku a Římě se placky připravovaly z pšeničné mouky, olivového oleje, medu a sraženého mléka. Starořečtí básníci Kratinus a Magnes psali ve svých básních o plackách. Shakespeare je dokonce zmiňuje ve svých slavných hrách. V době anglické renesance se palačinky ochucovaly pepřem, sherry a jablky.

 

Slovo „palačinka“ se začalo používat v roce 15. století a v Americe se toto slovo stalo standardem v 19. století. století. Dříve se jim říkalo indiánské koláče, obručové koláče a pohankové koláče. Možná vás překvapí, že palačinky existují po celém světě. Zdá se, že každá kultura má na ně svůj vlastní pohled. Lidé na celém světě je jedí k snídani, obědu i večeři. Palačinkovač si můžete zakoupit ZDE.

 

Proč milujeme palačinky 

 

Proč milujeme palačinky 

 

V naší rodině všichni trpí palačinkovým syndromem, který definujeme jako lásku, závislost a posedlost palačinkami. Palačinky mají různé tvary, velikosti a příchutě. Proč máme rádi palačinky. Mohou být sladké, slané, tlusté, tenké, malé nebo velké, ale všechny jsou vynikající! Můžete si vybrat banánový, s rozinkami a müsli, borůvkový, s jablky a pekanovými ořechy nebo se skořicí a praženými pekanovými ořechy podávaný čerstvě z roštu s máslem a javorovým sirupem. MÁM TO! Palačinky skutečně prošly zkouškou času a mají bohatou historii po celém světě. Mají zvláštní místo v našich srdcích a připomínají nám pohodu, rodinná jídla a sobotní rána.  Palačinkovač si můžete zakoupit ZDE.

 

Nejlepší palačinkovač Guzzanti G 606 

 

nejlepší palačinkovač

 

Nyní, když už víte o palačinkách více, zdokonalte jejich přípravu. Každý moudrý člověk se snaží jít kupředu. A pokrokem ve výrobě palačinek je palačinkovač. Možná se ptáte proč? Mám pro vás několik faktů. Průměr pečicí plochy je 30 cm. To znamená, že palačinky můžete rozdělat opravdu rychle a nemusíte trávit hodinu u plotny. Dětem stačí jedna taková palačinka a další už nesnesou. Nepřilnavý povrch navíc zajišťuje pečení bez tuku nebo oleje, takže palačinky jsou zdravější a chutnější.

 

 

A co je ještě lepší, pokud se jedná o mytí, nemusíte toho dělat mnoho, protože se myje pouze pečicí plocha, kterou lze z přístroje snadno vyjmout, vlastně je to jako plech ( nezapomeňte, že má nepřilnavý povrch – takže ho stačí opláchnout a je jako nový. Součástí sady jsou také nástroje na rovnoměrné roztírání těsta a špachtle na obracení. Napájení palačinkovače je 230 V, což znamená, že si ho můžete vzít s sebou na cesty, kde můžete připravit chutné a zdravé palačinky pro svou rodinu, a přitom to vaši peněženku nebude stát vůbec nic. Díky malým rozměrům 10 cm na výšku a 38 cm na šířku nezabere v kuchyni téměř žádné místo. Jakmile ji jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete dělat palačinky jinak. Děkujeme za přečtení celé od srdce napsané recenze. Palačinkovač si můžete zakoupit ZDE.

 

Nejlepší palačinkovač

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button