KnihyKNIHY

Knihy o vesmíru – 13 knih, které vás zaujmou

Vesmír fascinuje lidi už po staletí. Podívejte se s námi do knih o vesmíru, které obsahují spoustu nových a užitečných informací. Nejnovější průzkumy a výzkumy vesmíru.

 

Knihy o vesmíru

 

knihy o vesmíru

 

Vesmír je nekonečný a stejně tak i seznam knih o něm, proto jsme vybrali ty, které nás zaujaly nejvíce. Knihy o vesmíru pro děti i dospělé. Dejte dětem možnost být tím, čím chtějí být.

1. Vesmír

 

Vesmír

 

Co se stane, když se srazí více galaxií? Jak blízko se můžete dostat k magnetaru, aniž byste se rozpustili? Existuje více než jeden vesmír? Planet book. Knihy o vesmíru. Ponořte se do tajemství vesmíru – prozkoumejte černé díry, pulsary, exoplanety a pátrejte po mimozemském životě. V této brožuře najdete aktuální informace o naší planetě, sluneční soustavě a mnoho dalších zajímavostí o vesmíru. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

APLIKACE ZDARMA!
LIVE, kdykoli na mobilu nebo tabletu!
Scény jsou tak realistické, že se ocitnete přímo ve vesmíru!

2. Vesmír a jeho tajemství

 

Vesmír a jeho tajemství

 

Vydejte se s námi na cestu do dalekého vesmíru se zastávkami u mimořádných planet, vzdálených hvězd a spletitých galaxií. Planet book. Tato fascinující kniha odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles a přináší úžasná fakta a nové vzrušující vědecké objevy. Přesvědčivé fotografie, krásné ilustrace a poutavé příběhy osvětlují tajemství vesmíru, která po staletí přitahují lidskou pozornost. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

3. Vesmír

 

Vesmír

 

Když se večer podíváte na oblohu, uvidíte stovky malých hvězd. Některé jsou zářivě jasné, jiné jen lehce blikají, ale všechny se zdají být daleko. Knihy o vesmíru. Ve skutečnosti jsou ještě dál a jsou tajemnou součástí obrovského vesmíru. Vydejte se na cestu sluneční soustavou, prozkoumejte prstence Saturnu a poznejte záhadný sklon Uranu. Podívejte se na komety, mlhoviny a černé díry a objevte s námi celý vesmír! Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

4. Vesmír v kostce

 

Vesmír v kostce

 

Kniha Vesmír v ořechové skořápce je nezbytnou četbou pro každého, kdo chce porozumět vesmíru, ve kterém žijeme. Aktualizované vydání titulu nejslavnějšího světového fyzika vychází 25. února. výročí nakladatelství SLOVART.
V tomto volném pokračování světoznámého bestselleru Stručná historie času se Stephen Hawking pokouší odhalit svatý grál vědy – nepolapitelnou teorii všeho. Přístupnou a hravou formou se snaží spojit Einsteinovu obecnou teorii relativity s myšlenkou Richarda Feynmana o vícenásobných dějinách do kompletní jednotné teorie, která popisuje vše, co se ve vesmíru děje. V roce 2002 získal za knihu Vesmír ve skořápce vlašského ořechu cenu Aventis – v té době nejprestižnější ocenění za populárně-naučnou literaturu. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

5. Vesmír z ničeho

 

 

  Kniha Vesmír z ničeho

 

Jako jeden z mála současných významných vědců, kteří překonali propast mezi vědou a mainstreamovou kulturou, popisuje Krauss úžasně krásná experimentální pozorování a překvapivé nové teorie, které dokazují nejen to, že něco může vzniknout z ničeho, ale že něco vždy vzniká z ničeho. V knize Vesmír z ničeho, doplněné o novou předmluvu o významu objevu Higgsovy částice, nás Krauss s typickým sarkastickým humorem a úžasně srozumitelným vysvětlením přivádí zpět na počátek počátku a předkládá nejnovější důkazy o tom, jak se náš vesmír vyvíjel, a názory na jeho konec. Provokativní, podnětný a skvěle čtivý průkopnický pohled na základní konstrukci existence je účinným protipólem zastaralého filozofického, náboženského a vědeckého myšlení. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

„ODKUD SE VZAL VESMÍR? CO BYLO PŘED NÍM? CO PŘINESE BUDOUCNOST? A KONEČNĚ, PROČ JE TU NĚCO A NE NIC?“

 

6. Vesmír v kostce, 2. doplněné a přepracované vydání

 

esmir v kostce, 2. doplněné a přepracované vydání kniha

 

Vesmír v kostce. Rodinná encyklopedie vás seznámí s vesmírem tak, jak jste ho dosud neznali. Knihy o vesmíru pro děti.

Ilustrace vytvořené pomocí nejmodernější počítačové grafiky odhalují fascinující svět vesmíru, od velkého třesku a černých děr až po lety do vesmíru. Ponořte se do hlubin červeného veleobra těsně před výbuchem supernovy. Objevte neuvěřitelné planety a měsíce, které tvoří sluneční soustavu. Podívejte se do vesmírných sond, skafandrů a vesmírných stanic a zjistěte, jak fungují. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

7. To je něco! Úžasný vesmír

 

To je něco! Kniha Úžasný vesmír

 

Jaký tvar mají hvězdy? A proč je nevidíme přes den? Jaké jsou planety sluneční soustavy a jak se od sebe liší? Co se stalo během prvního letu na Měsíc? Která planeta je nejžhavější, z čeho se skládá Saturnův prstenec a kolik astronautů bylo na Měsíci? Knihy o vesmíru pro děti.
Tato malá knížka je plná zajímavostí a zábavných faktů. Bohatě ilustrované stránky vás seznámí s celým vesmírem. Díky výklopným okénkům, otočnému kolečku, velké rozkládací stránce a veršům se vám bude dobře číst. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

8. Vesmír na vašich ramenou Knihy o vesmíru 

 

  Vesmír na vašich ramenou Knihy o vesmíru  kniha

 

Libby Stroutovou prý všichni dobře znají – vždyť před několika lety byla vyhlášena nejtlustší teenagerkou na světě. Nikdo se však neodváží nahlédnout do její duše, aby zjistil, kdo skutečně je a čím si prošla.
Jacka Masselina zná také každý. Je okouzlující, má styl a ví, jak zapadnout. Nikdo však netuší, že skrývá tajemství: trpí vzácnou neurologickou poruchou a není schopen rozpoznávat lidi. Ale předstírá, že je nad věcí, a nikoho si nepouští příliš blízko ke svému tělu.

Dokud nepotká Libby. Na začátku ji Jack před spolužáky krutě poníží a ona ho za to praští. Nejprve se na sebe podívají, ale pak se stane něco, co nečekali… Postupně se mezi nimi zrodí zvláštní přátelství. Začne obdivovat Libbyinu odvahu, kuráž a velké srdce, ona si zase oblíbí Jackův šarm, smysl pro humor a oddanost svým blízkým. Od té doby, co spolu tráví hodně času, už necítí v duši takovou samotu. Tak to prostě je – někdy potkáte člověka, který vám převrátí celý svět naruby. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

 

9. Nejvíce… Vesmír v pohybu

 

Nejvíce... Kniha Vesmír v pohybu

 

Jak se astronauti připravují na cestu do vesmíru? Z čeho se skládá raketa? Proč se Marsu říká rudá planeta? Jaká je poloha Země ve sluneční soustavě? Knihy o vesmíru. Kniha Nejvíce… Vesmír v pohybu poskytuje odpovědi na všechny tyto otázky a mnoho dalších v ucelené a zábavné formě. Díky informacím z první ruky, které poskytli kosmonauti, astronomové a odborníci v této oblasti, nabízí tato kniha vše, co potřebujete vědět, a je průvodcem, který čtenáře zavede na fantastickou cestu ke hvězdám a ještě dál! Více než 40 pohyblivých částí pro praktickou ukázku zázraků vesmíru! Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

10. Jak to funguje – Zkoumání vesmíru – Dětské knihy o vesmíru

 

Jak to funguje - Zkoumání vesmíru - Kniha pro děti o vesmíru

 

Prozkoumejte náš úžasný vesmír od velkého třesku po černé díry, od planet po asteroidy a další,
podle kterého je zkoumáme.

Proč měsíc svítí?
Jak rakety létají?
Co je Velká rudá skvrna na Jupiteru?
Proč astronauti nosí skafandry?

Podrobné ilustrace raket, přistávacích modulů. Nejlepší knihy o vesmíru, roverech a vesmírných stanicích odhalují svět vesmírných technologií. Přehledný text a popisky vysvětlují, jak astronauti a astronomové shromažďují informace a poznávají tajemství naší sluneční soustavy a vesmíru. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

11. Velké otázky pro malé zvědavce.

 

  Velké otázky pro malé zvědavce Vesmír - Knihy o vesmíru pro děti kniha

 

Jsou na Marsu mimozemšťané? Proč má Merkur vrásky? Byl Velký třesk skutečně ohlušující?
Skvělé otázky o vesmíru, které děti rády kladou, a vzrušující odpovědi, které rodiče potřebují, aby mohli uspokojit jejich zvědavost. Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

12. Malý průzkumník – Vesmír

 

Malý objevitel - Kniha o vesmíru

 

Zveme všechny malé průzkumníky na expedici – odemkněte více než
50 oken a prozkoumejte vesmír skrz naskrz! Je toho hodně.
objev!
Oblek helma, dalekohled, zrcadlo, lano, fotoaparát, seznam, krosna,
ovládací panel… Voláme všechny malé průzkumníky! Stanovte
s námi do vesmíru, abychom prozkoumali sluneční soustavu a nekonečné prostory za ní.
Ona. Nejlepší knihy o vesmíru. Otevřete více než 50 oken, nahlédněte dovnitř a prozkoumejte vesmír.
skrz naskrz. Poznejte planety a zjistěte, jak funguje Slunce,
a zažít cestování vesmírem mimo náš svět. Přečtěte si
o nejnovějších poznatcích o hvězdách, galaxiích a neuvěřitelných jevech.
rozměry vesmíru a navštívit všechny planety sluneční soustavy, abyste mohli
zjistěte, čím je naše Země výjimečná – hledejte a objevujte! Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

13. Vesmír v pohybu -Nejlepší knihy o vesmíru

 

Vesmír v pohybu -Nejlepší knihy o vesmíru

 

Astronauti Tomáš, Oleg a Peggy se vydávají na dlouhou cestu k Mezinárodní vesmírné stanici, která se nachází 400 kilometrů od Země. Vycvičte je ve stavu beztíže a zjistěte, co potřebují vědět, než se vydají do vesmíru. Připravte se na start! Raketa Sojuz vynáší posádku do vesmíru. Nejlepší knihy o vesmíru.  Už na ně čekají na Mezinárodní vesmírné stanici. Po splnění úkolů se astronauti vrátí na Zemi. Kniha obsahuje 20 pohyblivých prvků. Nahlédněte do trenažérů, vypusťte raketu a sledujte přistání v kabině s padákem. Staň se na chvíli astronautem s touto interaktivní knihou! Knihu si můžete zakoupit ZDE.

 

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button