ZdravíZDROJ

Kratší oči 10 tipů pro krásné a jasné oči

Kratší oči 10 tipů pro krásné oči . Jak zkrášlit oči . Jak mít kratší oči . Tipy a rady, jak mít jasnější a zajímavější oči .

Všichni chceme mít hezké oči. Je to často první část těla, které si na vás lidé všimnou. Unavené, opuchlé nebo zarudlé oči mohou snižovat vaši přitažlivost a přidávat vám roky.Vyzkoušejte tyto tipy, které vám vrátí mladistvý vzhled, jas a zářivost očí.

1. Pravidelný spánek Kratší oči

Kratší oči . Každou noc spěte 7 až 8 hodin. Dostatek spánku každou noc zajistí, že vaše tělo bude odpočinuté, a vaše oči tak budou vypadat odpočatě. Každou noc spěte alespoň 7 až 8 hodin. Chodit spát a vstávat v pravidelnou dobu pomůže tělu přizpůsobit se správnému množství spánku.

2. Pijte hodně vody Kratší oči

Pijte hodně vody


Krásné oči závisí na hydrataci .Pravidelná hydratace těla pomůže snížit otoky a zarudnutí očí. Nejlepší je vypít 8 až 10 sklenic čisté vody denně .

3. Nekouřit Kratší oči

Nekuřte


Kouření dráždí oči a může způsobit jejich zarudnutí. Může také vysušovat oči. Vyřazení kouření z každodenních návyků může pomoci obnovit jejich přirozenou barvu a hydrataci. Kratší oči .

4. Snížení příjmu alkoholu a kofeinu Kratší oči

Snížení příjmu alkoholu a kofeinu Kratší oči


Obě tyto látky dehydratují tělo a zvyšují otoky a zarudnutí očí. Snížení příjmu obou látek pomůže vašemu tělu obnovit hydrataci. Nezapomeňte, že kofein neobsahuje jen káva, ale také některé potraviny, například čokoláda. Dobrý spánek může narušit také alkohol a kofein. Kratší oči.

5. Jezte zdravé potraviny

Jíst zdravé potraviny Kratší oči


Snížení množství potravin, které obsahují rafinované sacharidy a cukry, stejně jako pšenice, může pomoci vašemu tělu lépe zpracovávat potravu. Snižte množství nezdravých potravin, které jíte, zejména v noci.

Jak změkčit vlasy: 5 přírodních způsobů

Zvyšte příjem potravin bohatých na vitaminy A, C a E, včetně zeleniny, jako je špenát, kapusta, mrkev, zelený pepř, a ovoce, jako jsou pomeranče, melouny, jahody, broskve a avokádo. Jezte také více bílkovin, jako je drůbež, červené maso, vejce a mléčné výrobky. Tmavé kruhy pod očima mohou být známkou nesnášenlivosti mléka nebo lepku nebo jiných potravinových alergií.

6. Pravidelný pohyb Kratší oči

Pravidelný pohyb Kratší oči


Zdravý životní styl musí zahrnovat dostatek pohybu, který vám pomůže zhubnout a zůstat mladistvý. Zejména procházka na čerstvém vzduchu dodá vaší tváři zdravý lesk a očím jiskru.

7. Snížení namáhání očí

Snížení namáhání očí Kratší oči
Pokud trávíte hodiny u počítače a zíráte na obrazovku, začnou se vaše oči namáhat a unavovat. Nezapomínejte na časté přestávky v práci s počítačem, vstávejte a procházejte se nebo se alespoň na několik minut věnujte jiným úkolům.

8. Při pobytu venku noste sluneční brýle.

Při pobytu venku noste sluneční brýle Kratší oči


Chraňte své oči před UV zářením slunečními brýlemi. Pokud jste na slunci, mohou se vám kolem očí začít tvořit vrásky. Nošení slunečních brýlí, zejména těch s většími obroučkami, chrání vaše oči.

9. Vyhněte se škodlivým látkám v ovzduší

Vyhněte se škodlivým látkám ve vzduchu Kratší oči


Alergeny, kouř, opar a další látky v ovzduší mohou dráždit oči a přispívat k jejich zarudnutí, otoku a celkovému podráždění. Snížení expozice těmto dráždivým látkám může pomoci zmírnit vedlejší účinky na oči a pomoci vašim očím vypadat a cítit se lépe.

Romantický film Top 10 romantických filmů

10. Oční krém

Oční krém Kratší oči
Naneste oční krém pod oči. Oční krémy mohou obsahovat různé složky, které pomáhají redukovat otoky, vrásky a jemné linky. Existují oční krémy, které jsou určeny pro každodenní použití a jsou vhodnější pro hydrataci. Noční oční krémy jsou obvykle omlazující.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button