DesignDESIGN

Venkovní kuchyně: co byste měli vědět

Venkovní kuchyně: co potřebujete vědět . Venkovní kuchyně jak na výrobu a nápady , rady a typy co do ní patří , materiál na výrobu kuchyně .

 

Pokud rádi vaříte/grilujete a chcete trávit čas venku, venkovní kuchyně vám pomůže snáze skloubit oba zájmy. Ať už máte velkou zahradu nebo malý dvorek, venkovní kuchyně vám pomůže trávit čas venku. Můžete vařit a podávat jídla , za pěkných dnů s rodinou a přáteli. Design vaší venkovní kuchyně může záviset na dostupnosti prostoru, rozpočtu a typech součástí , které v takové kuchyni plánujete mít. venkovní kuchyně.

 

vaření ve venkovní kuchyni

 

Pulty – Venkovní kuchyně

 

Venkovní kuchyně . Venkovní kuchyň potřebuje pracovní desku, na kterou můžete umístit suroviny a podnosy pro přípravu pokrmů, které chcete servírovat. Žulové desky jsou preferovanou volbou pro venkovní kuchyně, protože jsou odolné a těžko se poškozují , navíc odolávají UV záření a vlhkosti. Snadno se čistí a udržuje.

Mastné vlasy : 5 domácích prostředků

Grily – Venkovní kuchyně

 

grilování na venkovní zahradě

 

Gril na plyn nebo dřevěné uhlí vám pomůže připravit jídlo pod širým nebem. Výběr grilu bude záviset na tom, zda můžete do venkovní kuchyně umístit plynovou bombu, nebo zda můžete rozdělat oheň, který by mohl obtěžovat sousedy .

Rostliny do stínu – 11 pokojových rostlin do stínu

Skladování – Venkovní kuchyně

 

Venkovní kuchyně Design Venkovní kuchyně

 

Venkovní kuchyně by měla mít alespoň nějaké úložné prostory. Takto můžete v kuchyni skladovat základní ingredience, příbory a talíře a ušetřit si několik cest zpět do domu, abyste v kuchyni našli potřebné věci. Když si tam dáte sůl, pepř, ubrousky a příbory a také několik omáček a koření, ušetříte spoustu času , místo neustálého běhání do kuchyně budete mít vše na jednom místě. Je dobré si určit, co kde budete mít, a vždy před plánovanou akcí doplnit vše potřebné.Venkovní kuchyně.

Drezy

 

kuchyňská pracovní deska pro zahradu Venkovní kuchyně

 

Venkovní kuchyně by měla mít také dřez a přívod vody. I když lze umyvadlo snadno nainstalovat, je nutné položit potrubí a získat stavební povolení pro přívod vody. Když se však chcete věnovat hostům , umyvadlo a baterie vám pomohou umýt si ruce, sklenice a další nádobí. To také pomůže urychlit celý proces čištění. Použité nádobí můžete umýt ve venkovním dřezu a čisté nádobí můžete snadno uložit venku nebo odnést dovnitř.

Chladnička

 

Vzhledem k tomu, že většina venkovního vaření a zábavy se odehrává v teplejších měsících roku, chladnička dodá vaší venkovní kuchyni pohodlí a hodnotu. V lednici můžete uchovávat chlazené nápoje a led, chlazené saláty, omáčky a dokonce i zmrzlinu. To usnadňuje pořádání venkovních akcí, protože hosté si mohou jednoduše vzít chladný nápoj a čekat, až se bude podávat jídlo. Kompaktní chladnička, která se vejde pod pracovní desku, vám pomůže mít po ruce vše potřebné na večírek a ušetří vás tak spěchání do domu pokaždé, když si někdo bude chtít dát studený nápoj, led apod.

 

Venkovní chladicí box Venkovní kuchyně

 

Osvětlení

 

světla pro zahradní kuchyni Venkovní kuchyně

 

Venkovní kuchyně by měla být dostatečně osvětlená, zejména nad pracovní deskou a varnou plochou. Díky tomu můžete prostor využívat i večer a v noci. Ať už se chystáte v letní večer uspořádat párty u bazénu, nebo chcete trávit čas venku v letní večer s rodinou, dostatečné osvětlení pracovních ploch nad pracovní deskou a varnou plochou znamená, že můžete trávit čas venku přípravou pokrmů a jídlem, i když je venku tma , ale dávejte pozor na hmyz.

 

Sezení

 

posezení v kuchyni na zahradě Venkovní kuchyně

 

V blízkosti venkovní kuchyně lze umístit stálé posezení v podobě dřevěných nebo kovaných lavic a stolů, nebo lze použít skládací a pojízdné židle a stoly. Stálé lavice a stoly znamenají méně práce při organizaci setkání, protože nemusíte zajišťovat stoly a židle.

Pokud však máte malou zahradu nebo chcete flexibilně uspořádat posezení, můžete investovat do skládacího a rozkládacího nábytku, který lze použít ve více částech zahrady. Stejnou sadu plastových židlí lze použít například u venkovní kuchyně, u bazénu nebo na terase, podle toho, kde chcete trávit čas. Kromě toho lze tento typ nábytku skladovat ve sklepě nebo na půdě, když se nepoužívá nebo když je velmi horké či chladné počasí.

 

Souhrn

 

Správně naplánovaná venkovní kuchyně je úžasný způsob, jak si prodloužit čas strávený venku. Přesunutím přípravy jídla a stolování ven můžete trávit více času venku. Pobyt venku vám pomůže uvolnit se, relaxovat a psychicky se připravit na nadcházející den nebo týden. Grilování oblíbených pokrmů venku zlepší jejich chuť a zpříjemní jídlo.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button