DesignDESIGN

Květináče – Vyrobte si vlastní domácí květináče

Mnoho květináčů vyjde na několik desítek eur , proto jsme se rozhodli nabídnout vám kreativní nápady, jak si květináč vyrobit sami , mnohé jsou téměř zdarma a ještě lépe vypadají úžasně a jsou jedinečné. Rozhodně rozzáří váš interiér i exteriér. 

 

Jak vybrat květináč 

 

Při výběru vhodného květináče byste se měli řídit rostlinou a tvarem, který vám nejlépe vyhovuje , pokud víte, že rostlina rychle poroste, určitě zvolte větší květináč. Dokud nebudete muset rostlinu neustále přesazovat. Dále zvolte barvu, která se hodí k vašemu okolí, ať už v interiéru nebo exteriéru. Přečtěte si také :

Rostliny do stínu – 11 pokojových rostlin do stínu

 

Jak vyrobit květináče 

 

Výroba květináče je velmi jednoduchá a zábavná věc , kterou lze zařadit do volnočasových aktivit. Stačí trocha kreativity a šikovné ruce , ale nevadí, podívejme se na několik návrhů, jak by to mělo vypadat: 

 

Keramický květináč a vodní barvy

 

 

  Keramický květináč a vodní barvy

 

Takový krásný květináč si můžete vyrobit z obyčejného keramického květináče a vodové barvy ( temperové barvy ). Postupujte podle obrázku. Výsledek je skutečně okouzlující. Můžete použít různé barvy a vzory… Takových květináčů si všimne nejeden návštěvník.

 

Hrnce z oblázků

 

Hrnce z oblázků

Velmi kreativní květináče. K výrobě budete potřebovat : plechovky , lepicí pistoli A kamínky . Můžete použít různé velikosti oblázků i plechovek a výsledkem bude krásný květináč za pár drobných , za podobný byste v obchodě zaplatili několikanásobně více.

 

Hrnce z dřevěných hoblin 

 

  z dřevěných hoblin 

Postup výroby je stejný jako u oblázkových hrnců, pouze se používají hobliny. Květináč vypadá krásně a jistě rozzáří váš interiér. 

Hrnec z čistého dřeva 

 

  Hrnec z čistého dřeva

Postup výroby hrnce je jednoduchý , stonky propletete provázkem a hrnec jimi omotáte.

 

Hrnce s kokosem 

 

  Hrnce s kokosem

Kokos je tradiční vánoční pokrm , ale kůra kokosu vám může dělat společnost delší dobu. Inspirujte se a vyrobte si z něj květináč.

 

 

 Ze štípanců a plechovek

 

Hrnce ze špendlíků a plechovek

 

Velmi krásné a jednoduché , k jejich výrobě budete potřebovat kolíčky na prádlo a plechovky. Postupujte podle pokynů na obrázku.

 

Hrnce s mořskými mušlemi 

 

Hrnce s mušlemi 

Vytvořte si jedinečný květináč. Nebude to nepřehlédnutelné.

 

Hrnce z obuvi 

 

Hrnce z bot 

Hrnce z bot 

Hrnce z obuvi jsou velmi kreativní a dají se dobře zdobit , ať už jak vidíte děrováním nebo knoflíky , kreativita je na vás , doufám , že jsme vám pomohli a dali nové nápady na výrobu hrnců . mohlo by vás to zajímat :

Žehlička na vlasy : Co si vybrat

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button