KočkyPLAMENY KOČEK

Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček

Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček. Existují milovníci psů, koček a lidé, kteří chtějí od obojího trochu. Možná nezbožňují výjimečnost, kterou jsou známé mnohé kočkovité šelmy, přesto touží po nezávislosti kotěte.

Zde je několik plemen koček, která jsou v kontaktu se svou psí stránkou. Možná vám nepřinesou bačkory, ale jsou méně odtažití než někteří jejich kočičí přátelé a mohou dokonce přijít, když je zavoláte.

 

Kočky, které se chovají jako psi .Pokud chcete mít v rodině kočku, nejlépe začněte v útulku nebo v záchranné organizaci. Mnoho záchranářských koček jsou smíšená plemena, což v mnoha případech znamená, že mají nejlepší vlastnosti několika genových jackpotů, které se spojily do jednoho. Kromě toho, protože zachráněné kočky často tráví čas s dobrovolníky v útulcích, jsou často dobře socializované a přátelské. Kočky, které se chovají jako psi

Mnoho útulků a záchranných skupin také provádí testy chování, aby poznaly osobnost každého kotěte a ujistily se, že je vhodné k adopci. Když jdete do útulku , často tam najdete čistokrevné kočky nebo kočky, které se podobají určitým plemenům. Podívejte se na některá plemena s určitými psími vlastnostmi.

Mainská mývalí kočka

Mainská mývalí kočka Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček
Mainské mývalí kočky, které byly původně vyšlechtěny k hubení hlodavců a zároveň musely být odolné, aby přežily severovýchodní zimy, jsou známé jako inteligentní, cvičitelné a „psí“ kočky.
Tito „jemní obři“, kteří jsou obvykle větší než většina domácích koček, jsou neuvěřitelně přátelští a okouzlující a vždy chtějí být se svými lidmi. Mnoho mainských mývalích koček si rádo hraje ve vodě a jsou obzvláště dobré k dětem a jiným domácím zvířatům.Kočky, které se chovají jako psi . Mainská mývalí kočka a péče o kočku

American Curl

Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček


Kudrnáč americký, který je známý svýma výraznýma ušima, jež se ladně sklápějí dozadu, je přátelský a je s ním legrace. Tyto kočky jsou zvědavé a hravé a jsou rády uprostřed dění. „Kudrnáči jsou velmi orientovaní na lidi, věrní, láskyplné spřízněné duše, pozoruhodně rychle se přizpůsobují jiným domácím zvířatům, dětem a novým situacím.

Největší kočky : 10 největších plemen koček

Zajímavé je, že vlnovka si většinu svého života uchovává jako kotě. Kitty moc nemňouká, ale když už mňouká, vydává vrnící zvuky.

Manx (Manxská kočka)

Manx (Manxská kočka) Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček


Manxové jsou často (ale ne vždy) bezocasí. Toto přátelské plemeno se někdy označuje jako „psí kočky“, protože jsou velmi mazlivé a vždy se chtějí setkat se svými lidmi. Manx má velký smysl pro humor a se svou rodinou často vymýšlí různé zábavy.Kočky, které se chovají jako psi.

Na rozdíl od většiny ostatních koček, které si myslí, že povely jsou určeny pouze pro jejich psí kamarády, lze manxe naučit, aby přišel, když ho zavoláte jménem nebo odpovíte slovem „ne“.

Turecká angora

Turecké angorské kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček


Tyto přátelské kočky jsou milující a hravé. Dobře vycházejí s dětmi, psy a jinými zvířaty, i když jsou rády středem pozornosti.Když přijde návštěva, turecká angora často běží ke dveřím.Rády si také hrají ve vodě.

Ragdoll – Kočky, které se chovají jako psi

Ragdoll Kočky, které se chovají jako psi 9 plemen koček


Pokud se přenesete přes hypnotické modré oči ragdoll, zjistíte, že kočkovitá šelma je více než jen nápadná. Chlupatý ragdoll má také přátelskou a milou povahu.

Své jméno ragdoll dostal proto, že když ho zvednete, má tendenci se ochabovat, stejně jako ragdoll. Tyto kočky lze naučit, aby přišly na zavolání, a dokonce si mohou hrát na aport. Často vás vítají, když přijdete domů, chodí za vámi z pokoje do pokoje, sedí vám na klíně a spí s vámi. Jsou mírní a při hře jen zřídka používají drápy.

 

Habešská kočka – Kočky, které se chovají jako psi

Habešská kočka


Toto jedno z nejstarších známých plemen vás bude následovat téměř kamkoli, někdy i s hračkou v tlamě, a nevadí jim ani chůze na vodítku. Háček spočívá v tom, že tato milující zvířata milují pozornost a mohou se dostat do deprese, pokud zůstávají příliš často sama.Kočky, které se chovají jako psi.

Barmská kočka (Barmská kočka)

Barmská kočka (Barmská kočka)
Tato inteligentní a osobitá koťata s hedvábnou srstí jsou skvělými rodinnými mazlíčky, protože jsou prostě ráda ve společnosti svých lidí. Jsou tak podobní psům , že přesvědčili některé milovníky psů, aby přešli na kočičí stranu. Kočky, které se chovají jako psi .

Mastné vlasy : 5 domácích prostředků

Jejich velké, výrazné oči vyzařují nevinnost, která vás svede, a mají neodolatelnou přitažlivost, která si získala mnoho lidí, kteří si mysleli, že nemají rádi kočky.Mají velkou náklonnost ke svým lidem a chtějí s nimi být co nejvíce, aniž by byly příliš náročné. Mnoho barmských psů si pro tuto příležitost zahraje i aport s hračkou.

Sphynx – Kočky, které se chovají jako psi

Sphynx


Přestože se jedná o bezsrstého sphynxe, na těle tohoto plemene se často vyskytuje jemná kůže, díky níž působí jako semiš nebo jako měkká broskev. Tyto kočky jsou obvykle milé a milují pozornost. Rádi jsou s lidmi, ale mají rádi i společnost psů a jiných koček. Nejste přesvědčeni, že je to kočička pro vás? Tyto kočky jsou známé tím, že chodí za svými lidmi, vrní a dokonce láskyplně vrtí ocasem.

 

Barma – Kočky, které se chovají jako psi

Barmské kočky, které se chovají jako psi


Sladká konfirmační koťata se rodí celá bílá a s přibývajícím věkem se začínají vybarvovat. Tato jemná koťata jsou poměrně klidná a velmi milá a společenská k lidem i ostatním domácím zvířatům. Jsou trpěliví, bezstarostní a milují pozornost.

Birmanovi jsou velmi ochotní, rádi pomáhají stlát postele, nakládat myčku, skládat prádlo, číst noviny a pracovat na počítači.“ „Ochotně se účastní všeho, co děláte. Pokud je barmský pes u vás doma, nikdy nebudete sami. Kočky, které se chovají jako psi.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button