Filmy a volný časONLINE FILMY

Duna online cz dabing nebo titulky 2021

Dune online cz dabing je připravovaný americký epický sci-fi film režiséra Denise Villeneuvea, jehož scénář napsali Jon Spaihts, Villeneuve a Eric Roth. Jedná se o první z plánované dvoudílné adaptace stejnojmenného románu Franka Herberta z roku 1965. Krátce po svém vydání v roce 1965 byla Duna označena za potenciální filmovou předlohu. To pokryje zhruba první polovinu knihy. Ve filmu hrají Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin a Stellan Skarsgård. Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen. Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa a Javier. Bardem.

 

Dune online

 

Dune online

 

 Obrázky se současným spuštěním streamovací služby HBO Max na 31 dní. Recept na houbovou polévku Nejlepší polévka.

V daleké budoucnosti lidstva přijímá vévoda Leto Atreides správu nebezpečné pouštní planety Arrakis, známé také jako Duna. Jediný zdroj nejcennější látky ve vesmíru, „melanže“ (přezdívané také „koření“), drogy, která prodlužuje lidský život, poskytuje nadlidskou úroveň myšlení a umožňuje cestovat rychleji než světlo. Přestože Leto ví, že tato příležitost je lstivou pastí nastraženou jeho nepřáteli, vezme s sebou svou konkubínu Bene Gesserit lady Jessiku, svého malého syna a dědice Paula a své nejdůvěrnější rádce Arrakise.

 

Duna film cz

 

Duna film cz

 

 Hořká zrada zavede Paula a Jessiku k Fremenům, domorodcům z Arrakisu, kteří žijí hluboko v poušti.
Krátce po svém vydání v roce 1965 byla Duna označena za potenciální filmovou předlohu. Práva na zfilmování románu měla od roku 1971 v držení řada producentů. Režisér Pierre Morel jej začal režírovat v lednu 2010, než Paramount v březnu 2011 od projektu upustil. O natočení takového filmu bylo učiněno několik pokusů. Přizpůsobení se obrazovce je považováno za náročnou práci, protože je obsahově velmi rozsáhlá.

 

Duna 2021 online Duna online cz dabing

 

Duna 2021 online

 

Režisér Alejandro Jodorowsky získal 70. 20 let. Century práva na extravagantní čtrnáctihodinovou adaptaci knihy, ale z projektu sešlo. Před tímto filmem byly uvedeny dvě samostatné hrané adaptace: Duna z roku 1984 v produkci Raffaelly De Laurentiis a režii Davida Lynche,  a minisérie z roku 2000 na Sci-Fi Channel, kterou produkoval Richard P. Rubinstein, který od roku 1996 drží práva na zfilmování Duny.

 

Novinka v roce 2021

 

Novinka v roce 2021

 

V roce 2008 společnost Paramount Pictures oznámila, že připravuje novou celovečerní adaptaci Duny Franka Herberta, kterou bude režírovat Peter Berg. Berg projekt opustil v říjnu 2009. Vypadávání vlasů? Jezte těchto 9 potravin, které zabraňují vypadávání vlasů. Režisér Pierre Morel jej začal režírovat v lednu 2010, než Paramount v březnu 2011 od projektu upustil. Protože se nedokázali dohodnout na klíčových dohodách. Čí práva končí u Rubinsteina. 

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button