OBECNÝ ZÁJEMZajímavosti

Cena stříbra – aktuální cena a její změny

Cena stříbra. Graf ceny stříbra zobrazuje okamžitou cenu na profesionálním trhu se stříbrnými slitky v reálném čase. Službu pak můžete využít k nákupu stříbra za stejné ceny.

 

Cena stříbra

 

Cena stříbra
Cena stříbra

 

Poskytujeme vám nejrychlejší online aktualizace cen stříbra, přičemž živá data zpracováváme přibližně každých 10 sekund. Prohlížeč není třeba obnovovat. Tento graf také poskytuje až 20 let historických dat, takže můžete sledovat dlouhodobé cenové trendy. Živá a historická data jsou k dispozici v sedmi různých měnách.

 

Výše uvedený graf cen stříbra umožňuje vybrat si požadovanou měnu z amerických dolarů, australských dolarů, kanadských dolarů, eur, japonských jenů, švýcarských franků a britských liber.

Nakupujte zlato, stříbro a platinu v eurech, britských librách a japonských jenech.

 

Živá cena stříbra

 

Živá cena stříbra

 

Spotová cena stříbra dnes 1. září 2022

Cena stříbra za gram 0,57 €
Aktuální cena stříbra za kilogram 571,00 €
Cena stříbra za unci 17,7 €

Sběratelsky vzácné 2 euromince v oběhu

 

Proč se ceny během víkendu mění, zatímco graf zůstává stejný?

 

Proč se ceny během víkendu mění, zatímco graf zůstává beze změny

 

Tento výše uvedený graf ceny stříbra je živým přenosem spotové ceny na velkoobchodním trhu. O víkendech a svátcích je zavřeno. Na druhou stranu se nikdy nezavírá. Umožňuje obchodovat 24 hodin denně, každý den v roce. Kde hledat zlato na Slovensku? – rady, typy, zkušenosti

 

Mohu být informován, pokud se trh se stříbrem výrazně pohne?

 

Pokud se trh se stříbrem výrazně pohne, mohu dostat upozornění.

 

Nastavte si vlastní upozornění na cenu stříbra, které vám bude zasláno e-mailem, kdykoli se cena stříbra pohne nad vámi zvolenou hodnotu. Případně sledujte naše tweety, abyste byli upozorněni, kdykoli se cena stříbra pohne o určitou částku.

Mohu si koupit stříbro za tyto živé ceny?

 

Mohu si koupit stříbro za tyto aktuální ceny

 

Ano, poskytuje přímý přístup k velkoobchodním cenám stříbra, zlata, platiny a palladia za živé ceny na profesionálním trhu, a to již od 1 gramu.

Je důležité poznamenat, že spotová cena uvedená v grafu výše slouží jako referenční. Stejně jako spotová cena zveřejňovaná jinými zdroji (např. Reuters nebo Bloomberg) představuje průměr mnoha velkoobchodních kotací a – což je velmi důležité – představuje průměr středních hodnot těchto kotací.

Jinými slovy, spotová cena nemusí nutně odrážet cenu, kterou můžete skutečně obdržet od jednotlivých bank nebo dealerů, a nemusí odrážet ani rozpětí mezi nákupní a prodejní cenou.

Soukromým investorům poskytuje přímý přístup k tomuto obchodnímu sortimentu a umožňuje nastavit nebo přijmout ceny podle vlastního výběru pomocí naší fronty živých příkazů.

Získáte výhodu nejnižších nákladů na nákup, prodej a skladování stříbra. Pomocí naší kalkulačky nákladů si můžete vypočítat také poplatky za provize a skladování stříbra.

 

Jaká je „denní cena“ stříbra?

 

 

 

Denní cenu stříbra určují hlavní londýnské banky, které se každý den v pevně stanovenou dobu dohodnou na ceně pro vypořádání svých nevypořádaných klientských a interních příkazů. Londýnská asociace pro trh s drahými kovy (London Bullion Market Association) zveřejňuje tuto cenu na svých internetových stránkách.

Cena se určuje v poledne londýnského času ve všední dny ve Spojeném království pro stříbro (15:00 pro zlato, 14:00 pro platinu a palladium). Ceny se zveřejňují o půlnoci. Objednávky jsou zpracovány krátce po stanovení ceny na základě předběžného odhadu ceny a následující pracovní den jsou upraveny na zveřejněnou cenu. Objednejte si stříbro do 11:40, abyste si zajistili uvedenou denní cenu (14:35 pro zlato, 13:35 pro platinu a palladium). Sběratelské mince – 9 nejcennějších mincí světa

Denní cena se nezveřejňuje o sobotách, nedělích a některých státních svátcích ve Spojeném království.

Mohu si koupit stříbro za denní cenu?

 

Mohu si koupit stříbro za denní cenu

 

Jo. Objednávání za denní cenu je snadný způsob nákupu a prodeje stříbra. Řekněte nám, kolik chcete vyměnit, a my za vás uděláme zbytek.

 

Samotné vypořádání zlata a hotovosti na váš účet trvá obvykle dva pracovní dny. V případě nákupu zůstávají vaše prostředky na účtu a jsou rezervovány až do vypořádání zlata. Stejně tak při prodeji jsou prodané slitky rezervovány na vašem účtu, dokud neobdržíte hotovost, obvykle po dvou pracovních dnech.

 

Otevřené příkazy se provádějí pouze ve dnech, kdy je zveřejněna příslušná cena.

 

Jak se určuje cena za kilogram stříbra pro denní cenu?

 

Jak určit cenu za kilogram stříbra pro denní cenu

 

Denní cena stříbra je zveřejňována v trojských uncích v amerických dolarech, eurech a britských librách (1 trojská unce = 0,0311034768 kg). Objednávky zadáváte v kilogramech. Zveřejněná cena stříbra za unci je přepočítána na cenu stříbra za kilogram a zaokrouhlena na nejbližší dolar, euro nebo libru. Při nákupu a prodeji používáme stejnou cenu stříbra za kilogram bez rozpětí.

 

Co ovlivňuje cenu stříbra?

 

Co ovlivňuje cenu stříbra

 

Změnu ceny stříbra ovlivňuje mnoho faktorů, včetně průmyslové nabídky a poptávky, měnové politiky centrálních bank, inflace a výkonnosti akciových a dluhopisových trhů. Největší zlatý nuget Top 15 největších nugetů

 

Články zkoumající ceny stříbra a jejich vztah k finančním trhům jsou publikovány každý den. Kromě toho se můžete po otevření účtu přihlásit k odběru týdenních tržních zpráv. Tento týdenní e-mail zkoumá a rozebírá aktuální cenové pohyby zlata, platiny, palladia a stříbra a jejich příčiny.

 

Mohu dnes sledovat cenu stříbra?

 

Mohu dnes sledovat cenu stříbra

 

Jo. Cenu stříbra dnes můžete sledovat změnou měřítka grafu výše na 10 minut, 1 hodinu, 6 hodin nebo 1 den. Pomocí aplikace můžete sledovat cenu stříbra také na svém iPhonu nebo zařízení se systémem Android.

 

Jaká je cena 1 kg stříbra?

 

Jaká je cena 1 kg stříbra

 

Cena stříbra se může měnit ze vteřiny na vteřinu v závislosti na investiční nabídce a poptávce, jakož i na změnách na jiných trzích (komoditních, akciových nebo dluhopisových) a na měně, za kterou chce investor stříbro koupit. Spotová cena 1 kg stříbra v současnosti činí 570 eur.

Pomocí výše uvedeného grafu živé ceny stříbra je však možné sledovat měnící se cenu stříbra v kg v reálném čase a denní, týdenní, měsíční a roční trendy.

 

Jakou hodnotu bude mít stříbro v roce 2030?

 

Jaká bude hodnota stříbra v roce 2030

 

Cenu stříbra v roce 2030 je obtížné předvídat, protože ceny kovů mohou kolísat ze sekundy na sekundu, natož z roku na rok.

Pomocí výše uvedeného grafu cen stříbra je však možné zobrazit historické ceny a ceny v reálném čase. Z dvacetiletého pohledu je patrné, že ceny stříbra dosáhly historických maxim v eurech v březnu 2011.

 

Sledujte měnící se ceny stříbra i historické trendy pomocí výše uvedeného grafu cen stříbra v reálném čase.

 

Vyplatí se nyní prodávat stříbro?

 

Vyplatí se nyní prodávat stříbro

 

Hodnota při nákupu a prodeji stříbra závisí na aktuální tržní ceně stříbra a ceně, za kterou bylo stříbro nakoupeno, a také na záměrech kupujícího. Banánová maska na vlasy: získejte lesklé vlasy

 

Má například dlouhodobý výhled, nebo obchoduje přes den? Tak či onak, snadné vlastnictví fyzických stříbrných slitků nabízí atraktivní bezpečnost ve srovnání s volatilními digitálními měnami.

 

Je stříbro špatná investice?

 

Je stříbro špatná investice

 

Slitiny stříbra lze považovat za dobrou investici v závislosti na tom, v jaké formě jsou zakoupeny. Maloobchodní stříbrné mince a malé slitky podléhají při nákupu ve Spojeném království 20% DPH. Pokud je však stříbro obchodováno ve velkoobchodní formě (1 000 trojských uncí) a uloženo ve skladu schváleném LBMA, je osvobozeno od DPH, což výrazně zvyšuje výnos investora ve srovnání s mincemi a malými pruty.

 

Jaká je cena 1 unce stříbra?

 

Jaká je cena 1 unce stříbra

 

Cena stříbra se může měnit ze vteřiny na vteřinu – podle nabídky a poptávky – a také podle měny, za kterou chce kupující stříbro koupit. Spotová cena 1 unce stříbra v současnosti činí 17,73 EUR.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button