PÉČE O PSYPsi

Konzervy nebo granule – co je pro psa lepší?

Konzervy nebo granule – co je pro psa lepší? Přemýšleli jste, která je pro psy lepší volbou? Konzervy nebo granule pro psy ? Zaměřili jsme se na toto téma , zjistili jsme o něm co nejvíce a poskytneme vám nejlepší představu o rozdílu mezi konzervami a suchými granulemi pro psy.

 

konzervy vs. granule

Proč dávat psovi psí konzervy ?

 

  • Jsou pro vašeho psa lepší než granule : v mnoha ohledech mohou být konzervy pro psy lepší než granule. Zpravidla obsahují více masných bílkovin než jejich suché protějšky.
  • Jsou vyrobeny z menšího množství sacharidů: díky vzduchotěsnému obalu navíc konzervy pro psy neobsahují žádné syntetické konzervační látky. Tuky a oleje uzavřené uvnitř plechovek tak snadno nevysychají.

 

Která je vhodnější pro starší psy? Maso nebo pelety ? 

 

maso nebo pelety

 

Starší psi již často mají problémy se zuby , takže žvýkání suchých tvrdých granulí pro ně může být nepříjemné – až bolestivé. Maso nebo pelety? Konzervy pro psy jsou ideálním řešením pro starší psy. Maso nebo pelety? – rozhodně doporučujeme maso.

 

Co je tedy lepší – konzerva  nebo suché granule ?

 

Pokud chcete znát odpověď na tuto otázku, podívejte se na tuto tabulku…

nutriční hodnoty granulí a konzerv.

Z tohoto grafu vyplývá, že lepší volbou mohou být psí konzervy. Zdání však může klamat. Konzervované potraviny nebo granule . Potraviny, které psi mohou a nemohou jíst . 

 

Kde vyhrály pelety ?

 

hodnocení plechovek a granulí

Pokud jde o vaše pohodlí, peletám se nic nevyrovná. Jsou o něco levnější a vydrží déle. Ale pro psa je rozhodně lepší konzerva . Pokud jde o konzervy pro psa, nikdy nenechávejte jídlo v misce déle než hodinu nebo dvě. Na rozdíl od granulí se ve vlhkém krmivu mohou snadno množit bakterie.Samozřejmě je nutné každou otevřenou konzervu uchovávat v chladu. A měli byste ho spotřebovat do dvou až tří dnů. .Best konzervy pro psy .

 

Jsou psí granule dostačující ?

 

psí granule stačí

 

Možná se ptáte, zda jsou psí granule dostačující? Jsem si jistá, že jako krmivo jsou pro ně granule dostatečně vydatné, ale je to pro psy jako pro vás, když jíte stále jen jeden druh sušenek. Stačí tedy psí granule? Ano, ale přesto je dobré je čas od času dobře promíchat s granulemi. Konzervované potraviny nebo granule .

 

Pes nechce granule

 

pes nechce granule

 

Možná vás napadlo, že váš pes granule nechce. Je normální, že i psi mají svůj vkus a řídí se jím. Co dělat, když váš pes nechce granule? Pokud váš pes nechce granule, zkuste přejít na konzervy, určitě je neodmítne. Ale na druhou stranu si všimněte jeho chování, dokud za ním není nějaký závažný zdravotní problém. Konzervované potraviny nebo granule .

 

Jaké konzervy pro psa ?  

 

jaké konzervy pro psa

 

Rozhodli jste se pro konzervování? Víte, jaké konzervy jsou pro psa vhodné? Dobrá konzerva pro psa musí mít určité hodnoty, zpravidla platí, že čím více masa, tím lépe. Jaké konzervy pro psa? Konzervy pro psa nejsou tak drahé . Některé můžete koupit od 0,89e do max. 5e za plechovku, ale podívejte se také na gramáž. Můžete si vybrat na

Konzervy pro psy .

Mají velký výběr a nechci dávat žádná další doporučení. Je pravda, že čím lepší, tím dražší, ale někdy se můžete nechat zmást a zbytečně platit jen za značku. Nechám to na vás, můžete si zkusit koupit jeden z několika typů a zjistit, co obsahují a které vašemu psovi vyhovují více. Konzervované potraviny nebo granule.

 

 

Je dobré kombinovat granule a konzervy ? Míchání granulí s konzervovanými potravinami. 

 

míchání granulí s konzervovanými potravinami

 

Tento článek byl hodnocením rozdílů mezi konzervovanými a granulovanými . Ale co když je nejlepší je zkombinovat? Míchání granulí s konzervovanými potravinami . Někdy je pro psa i pro vás lepší, když mu dáváte granule, jindy konzervy (např. Když odjedete na celý den pryč, víte, že se o vašeho psa nebude mít kdo postarat. Takže mu dáte do misky více granulí, aby měl na večer více granulí, zatímco u konzervy to nejde.) A co míchání granulí s konzervami? Je to oblíbená metoda mnoha majitelů psů a velmi chutná varianta i pro vašeho psa.Konzervy nebo granule. Nejlepší konzerva pro psa z hlediska ceny a kvality .

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button