HRY A ZÁBAVAZábava

10 nejlepších strategií na mobilu

Nejlepší strategie pro mobilní zařízení. Najděte si ty nejlepší RTS a tahové hry v naší nabídce nejlepších mobilních strategických her. Žijeme ve zlatém věku mobilních strategií, ať už jde o remastery klasických her jako Company of Heroes, nebo o nové IP jako Bad North, které znovu objevují klasické herní formáty. To, co platí o strategiích, bude platit vždy, a proto často představují oblast, jejíž podstatou je elegantní jednoduchost. Podívejte se na Bad North a uvidíte, jak se tato staromódní strategická jednoduchost dokonale snoubí s mobilním médiem.

 

Nejlepší strategie pro mobilní zařízení

 

Nejlepší strategie pro mobilní zařízení

 

Strategické hry na PC mohou být nákladné, a to jak časově, tak finančně. Možná nemáte vždy chuť ponořit se do stohodinového 4x-festu pro osm hráčů, možná chcete místo toho jen ochutnat. Nejlepší mobilní strategické hry vám umožní přechytračit soupeře při ranní cestě do práce nebo zvítězit o polední pauze. Kdo mi volal

 

Pokud však toužíte po rozsahu, mobilní zařízení vám ho mohou poskytnout v celé své všestrannosti. Tituly jako Plague Inc. nebo Rebel Inc. NEJLEPŠÍ MOBILNÍ STRATEGICKÉ HRY. Nabízejí strategii na úrovni počítačových her, protože jsou to prostě počítačové hry! A jak se technologie zdokonalují, je obloha skutečně neomezená, pokud jde o to, čeho může strategie dosáhnout ve spojení s mobilní platformou.

 

NÁJEZD: STÍNOVÉ LEGENDY

 

NÁJEZD STÍNOVÉ LEGENDY

Než si začnete stěžovat, že Raid: Shadow Legends není strategická hra, zkuste si sestavit slušný tým, který by zvládl veškerý obsah. Není to snadné, že? Specifická kombinace RPG Raid je obzvláště strategická, protože se snažíte shromáždit nejlepší hrdiny a bojovat s nejtěžšími nepřáteli.

SPOLEČNOST HRDINŮ

 

SPOLEČNOST HRDINŮ

Tato hra, kterou vytvořili géniové z Feral Interactive, je chytrou adaptací kultovní RTS z roku 2. Druhá světová válka. Nejlepší strategie pro mobilní zařízení. Dotyková rozhraní budou vždy horší při adaptaci z myši na myš, ale Feral odvedl opravdu obdivuhodnou práci. Nákup knih – kde můžete prodat své staré knihy

BAD NORTH

 

BAD NORTH

Jedna z nejlepších strategických her pro mobilní zařízení – vůbec – Bad North je skvělou lekcí toho, jak se minimalistický design a strategie skvěle kombinují. Hra je v podstatě vikingskou obranou věže, ve které rozmístíte své vojáky, aby odrazili útočníky, kteří se vynořují z mlhy a vypalují osadu na vašem ostrově. Cestujete mezi těmito malými pevninami, sbíráte zlato a odpadlíky a jste vždy o krok napřed před obrovskou vikingskou flotilou, která vám šlape na paty.

 

Celkový strategický aspekt hry je založen na poměru rizika a odměny. Mohu v tomto tahu bránit ještě jeden ostrov? Pokud se něco pokazí a jednotky zemřou. Ztratíte je navždy, což může snížit poměrně nákladné investice do jejich vylepšování a předávání předmětů. Kromě toho je každý z krásných ostrovů procedurálně generován a je na něm každý dům. Za obranu získáte zlato na vylepšení a dokončíte tak nesmírně uspokojivou herní smyčku. Bad North je absolutně jednou z nejlepších strategických her na mobilních zařízeních. Hravý zevnějšek a estetika skrývají překvapivou míru strategické hloubky. Chcete slyšet více? Podívejte se na naši recenzi hry Bad North.

Nejlepší mobilní strategie REBEL INC.

 

Nejlepší mobilní strategie REBEL INC.

Rebel Inc. jde ve stopách svého předchůdce a má stejně vynikající design. Jako nově jmenovaný správce regionu, který právě zasáhla velká válka, máte za úkol pomoci obyvatelům s obnovou a zároveň udržet místní povstalce na uzdě. Pokud se ve hře nemůžete zorientovat, vyzkoušejte našeho průvodce tipy a triky Rebel Inc. Výkup katalyzátorů – cena za kus

 

Zabývat se pojmem rekonstrukce není nikdy snadné a vzhledem k nedávným událostem, které ji inspirovaly, lze toto téma považovat za mírně kontroverzní. Ndemic však k tématu přistupoval s maximální pečlivostí a pozorností, dokonce se radil se skutečnými odborníky na danou problematiku. Podrobnější analýzu naleznete v naší recenzi společnosti Rebel Inc.

PLAGUE INC.

 

PLAGUE INC

Když uslyšíte název Plague Inc., můžete se domnívat, že tato hra je o obraně lidstva před pandemií. Jak by se mýlili. Ve hře Plague Inc., která je mnohými považována za lepší prequel ke hře Rebel Inc. (i když Rebel Inc. je stále dobrý), musíte vytvořit patogen a pokusit se ho rozšířit po celém světě, abyste ukončili civilizaci, jak ji známe. Aktuální, co? Hra je jedinečnou kombinací strategie a realistické simulace a rozhodně stojí za vyzkoušení bez ohledu na vaše strategické choutky. Nákup zlata – jaká je cena zlata za gram

KINGDOM RUSH: POMSTA

 

KINGDOM RUSH VENGEANCE

Nejnovější přírůstek do uznávané série tower defense her Kingdom Rush vyvolal značnou kontroverzi, která bude pravděpodobně pokračovat i při jeho zařazení do tohoto seznamu. Vše záleží na tom, jak moc vám vadí příliš trvalé mikrotransakce ve hře. To jsou jediné vady na jinak hvězdné strategii v reálném čase.

Nejlepší strategie pro mobilní DOMINACE

 

Nejlepší strategie pro mobilní DOMINACE

Tato hra si zaslouží být oblíbená a známá díky kvalitě hratelnosti, kterou nabízí, a také díky relativně vkusné monetizaci. Dominations je v podstatě Civilization a Clash of Clans s říšemi od doby železné po vesmírnou, s divy, které můžete stavět, nájezdy a všemi obvyklými atributy.

 

Určitá podobnost se zavedenými velmocemi tu je, ale ďábel se skrývá v detailech a Dominations je vystihuje dokonale. Bude to chtít trpělivost, abyste hru dohráli do uspokojivého konce a nevyhodili přitom pořádný balík peněz, ale napodobování celé zaznamenané lidské historie a konfliktů je docela uspokojivé. Máte rádi všechny strategie s příměsí historie? Náš seznam nejlepších mobilních válečných her vám kryje záda.

IRON MARINES

 

IRON MARINES

 

Železná pěchota je elitní tým, který zachraňuje svět a cestuje vesmírem a jehož úkolem je hasit požáry a porážet nepřátele, kdekoli je to nutné. Výtah pro hru by byl Starcraft, ale ne? K dispozici je domovská základna, kterou je obvykle třeba opevnit a bránit, další rafinerie, které poskytují další zdroje, a hrstka vojáků. Mastné vlasy : 5 domácích prostředků.

 

Z těchto jednoduchých a intuitivních prvků hra vytěžila dobrý smysl pro mikromanagement a lahodné napětí v reálném čase. Přesto si hra zachovává smysl pro dlouhodobé plánování a strategii, které Ironclad Studios používá ve svých tower defense titulech. Podívejte se na nejlepší strategie na mobilu 10 nejlepších strategií na androidu. Nevíte, co hrát na mobilu? Nejlepší strategie pro mobilní telefony zde.

REIGNS: HRA O TRŮNY

 

HRA O TRŮNY

Tato hra, která je mnohými považována za nejlepší verzi hry Reigns, adaptuje klasický herní vzorec do nelítostného fantasy světa George R. R. Martin. Hra Reigns: Game of Thrones je nejen nejlepší mobilní adaptací seriálu Hra o trůny, ale také přináší úžasnou úroveň komplexnosti do jinak velmi jednoduchého herního systému. Můžete pouze přejet prstem doleva nebo doprava, ale v atmosféře Západozemí plné zrady a dvorských intrik mohou mít i tato malá rozhodnutí obrovské následky.

Nejlepší strategie na mobilní SUBTERFUGE

 

Nejlepší strategie na mobilní SUBTERFUGE

 

Přesně jak bylo inzerováno, Deception je propracovaný. Dlouhodobá hra plná účelových spojenectví a chladnokrevných zrad. Plný nevyvratitelné logiky a nejistoty zahalené v mlze války. Tah znamená pouze vydání rozkazu ponorkám a základnám. Což zabere hodiny, takže i když je hra v reálném čase. Stejně jako válka v reálném čase, i Subterfuge vidí divadlo války. Jeho scéna postupuje pomalu.

 Poskytují asymetrickou sílu hráče, ale i tyto superjednotky lze zajmout a nahradit. S výjimkou těchto modifikátorů a zvláštních případů jsou základy a podzáklady víceméně totožné. Hra je jednoduše otázkou pozice, zdrojů a moci, ale tyto faktory se neustále mění kvůli částečným informacím a nejistým spojenectvím.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button