KočkyPÉČE O KOČKY

Jak kočka vyznává lásku? Zde je 10 způsobů, jak

Chcete vědět, jak kočka vyznává lásku? Podívejte se na 10 způsobů, jak vám kočka říká, že vás miluje. Jak kočka vyznává lásku? 10 neuvěřitelných způsobů, kterými se vám kočky snaží říct, že vás milují. Vaše kočka neumí mluvit jazykem, kterým mluvíte vy, takže nemůže říct, že vás má moc ráda. To neznamená, že vás nemiluje. Kočky mohou komunikovat svým vlastním způsobem, kterého si ne vždy všimnete.

Aby bylo vaše pouto ještě silnější, podělíme se s vámi o několik tipů, jak poznat, že vás má vaše kočka opravdu ráda.

 

10. Rada sedí na vašich nohou

 

  kočka ráda sedí na nohách kočka vyznává lásku

Pokud si vaše kočka ráda sedá na vaše nohy a dělá si pohodlí, důvěřuje vám a má vás velmi ráda. Říká se, že když se kočka stočí do klubíčka, když ji hladíte, snaží se vám říct, že vás miluje stejně jako vy. Ačkoli to může být bolestivé, čím šťastnější vaše kočka je, tím více se bude snažit zaryt drápky do vašich tlapek.

9. Otírá se o tebe – Kočka vyznává lásku

 

kočka se tře o nohy kočka vyznává lásku

Dalším jedinečným chováním koček je otírání hlavy o vás. Možná vám toto chování připadá zvláštní, ale kočka tím jen ukazuje, jak moc vás má ráda. Podle odborníků mají kočky na některých částech těla, jako jsou tváře a hlava, tajné žlázy. Kdykoli se o vás tedy kotě otře tváří nebo hlavou, pouze si vás označí svým pachem a přijme vás za součást své rodiny.

6 receptů na výrobu domácích kondicionérů pro každý typ vlasů

8. Přináší vám dárky

 

kočka nosí věci

Pokud vám kočka přinese mrtvou krysu, je to velmi milé gesto. Může se vám zdát nepříjemný nebo odporný , ale pochopte hlubší význam, který je s ním spojen. Kočky jsou lovci a o každý lov, ať už jde o hračky, žáby nebo krysy, se dělí s tím, koho milují. Pokud vám tedy přinesou dárek, ať už je jakýkoli, dělají to proto, že vás mají rádi.

7. Pohupování špičkou ocasu

 

kočka vrtí ocasem kočka vyznává lásku

Pokud pozorně sledujete kočičí ocas, snadno pochopíte, jakou má náladu. Pokud se ocas nafoukne, znamená to, že se vaše kočka právě s něčím poprala nebo se něčeho bojí. Pokud však mají ocas natažený a hýbe se jim jen špička ocasu, pak tím dávají najevo, že jste pro ně vzácní a že se jim daří dobře.

6. Podívají se na vás a mrknou na vás

 

Kočka je na mě

Jak kočka vyznává lásku? Kočky obvykle nenavazují dlouhý oční kontakt s žádným zvířetem ani člověkem. Pokud však jde o vás, které vaše kočka považuje za součást rodiny, nikdy jí nebude vadit udržovat oční kontakt. Je to proto, že vám plně důvěřují. Pokud si všimnete, že se na vás vaše kočka dívá a pak pomalu mrká, jednoduše tím dává najevo, že vás má ráda. Kočka domácí a její chov

5. Olizují tě

 

kočka mě olizuje kočka mi vyznává lásku

Ačkoli vám může připadat trochu zvláštní, když vás vaše kočka olizuje, stejně jako psi vám tím dávají najevo, že vás milují. Toto zvláštní zacházení se dostane pouze lidem, kteří jsou jim velmi drazí. Pokud vás tedy kočka olízne, považuje vás za velmi dobrého přítele.

4. Neviditelná řeč koček

 

jak kočka komunikuje

Slovní zásoba koček není tak špatná a nesrozumitelná. Praskají, syčí a dělají mnohem víc. Vydávají také jeden zvuk, který se velmi podobá cvrlikání a je vysoký. Možná si myslíte, že to dělají jen proto, aby se dožadovali vašeho oblíbeného jídla nebo něčeho podobného, ale ve skutečnosti je to způsob, jak vám říct, jak moc vás zbožňují, a tím, že jsou tak vysocí, se snaží, abyste pochopili jejich emoce.

3. Když se točí – Kočka vyznává lásku

 

kočka předení kočka vyznává lásku

Kočky se točí, když se cítí spokojené a šťastné. Kočka vyznává lásku. Některé kočky mňoukají hlasitě, jiné tiše. Zabřezávají, když kojí svá mláďata nebo když se chtějí uklidnit. Také otěhotní, když leží na volném prostranství a užívají si slunce. Existuje však speciální předení, které je vyhrazeno pro zvláštní příležitosti, kdy vám chtějí říct, že vás milují.

 

2. Začnou se jemně kousat – Kočka vyznává lásku

 

kousnutí kočkou

Když vás kočka začne jemně kousat do prstů, nezlobte se, protože se vám jen snaží ukázat svou lásku. Vám to může připadat bolestivé, ale vaše kočky to nechápou. Pamatujte, že láska může být bolestná, a proto si tuto bolestnou radost hýčkejte. Kočky jsou nejroztomilejší zvířata na světě. Jak dlouho žijí kočky? Fakta o průměrné délce života koček.

 

1. Stále tě sleduji – Kočka vyznává lásku

 

kočka mě stále pozoruje kočka vyznává lásku

Pokud chce být vaše kočka neustále s vámi, ujistěte se, že miluje vaši společnost. Pokud si všimnete, že za vámi kočka chodí z jedné místnosti do druhé nebo skáče po pohovkách a stolech, aby vám byla nablízku, ukazuje to, že vás má tak ráda, že vám chce být stále nablízku.

 

Nyní, když jste si těchto příznaků vědomi, zkuste svou kočku pozorovat a zjistěte, jak vás má opravdu ráda.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button