Jídlo pro silný žaludek Top 15 jídel pro silný žaludek
Jídlo pro silný žaludek Top 15 jídel . Odvážili byste se tyto pokrmy vyzkoušet ? Jídlo pro silný žaludek . Jídlo, ze kterého se vám obrátí žaludek.Pěší turistika vám umožní poznat krásy jiných míst, tradice, jazyky a dokonce i stravovací návyky. . Zde je seznam 15 nejlepších potravin, které byste měli jíst, jen když máte silný žaludek.
Obsah článku:
15. Ptačí hnízdo, Čína
Ptačí hnízdo je tradiční čínský pokrm, který se začal vařit před 400 lety. Číňané věří, že kdo tuto polévku sní, bude mít dlouhý život. V Číně je velmi vyhledávanou potravou.Ptáci si staví hnízda v tmavých jeskyních pomocí vlastních gumovitých slin. Číňané věřili, že tyto sliny spolu s Listy a další složky v hnízdě jsou bohatým zdrojem potřebných živin.Potrava pro silný žaludek.
14. Smažené kobylky po celém světě
Smažené kobylky se vyskytují v mnoha částech světa. Kobylky jsou bohatým zdrojem bílkovin. V mexických ulicích lidé smažili kobylky se studenou pastou, česnekem a limetkou.Jídlo pro silný žaludek.
13. Smažení pavouci, Kambodža
Smažení pavouci jsou atraktivním kambodžským pokrmem. Domorodci v Kambodži smaží pavouky v oleji, aniž by oddělovali části těla. K dochucení se používá směs soli, česnekové pasty a chilli papriček. Je to nejoblíbenější jídlo turistů v Kambodži.Jídlo pro silný žaludek. Největší pavouci na světě
12. Beondegi, Korea
Boendegi je červ, který se v Koreji prodává jako smažené jídlo. Beodengi žije uvnitř stromu, takže chutná jako dřevo. korejci do pokrmu přidávají cukr a sójovou omáčku. larva má vysoký obsah bílkovin a vitamínů. jídlo pro silný žaludek. Nejsilnější přírodní testosteron
11. Mopane, Zimbabwe
Mopani jsou červi, kteří se vyskytují ve velké části Afriky. Afričané smaží červy a považují je za součást své každodenní stravy. Tito červi obsahují třikrát více bílkovin než maso.Po usušení je lze jíst přímo nebo vařené s arašídovým máslem.Potrava pro silný žaludek.
10. Escamoles, Mexiko
Escamoles je pokrm z larev jedovatého druhu mravence, který v Mexiku klade vajíčka hluboko do kořenů agáve nebo maguey. Pochoutka má konzistenci podobnou tvarohu a chutná trochu oříškově. Obyvatelé ho běžně konzumují jako náplň do taco nebo do omelety.
9. Rocky Mountain Oysters, USA
V Americe mají také svůj vlastní gadget. Jedná se o býčí varlata, která se podávají hlavně v oblastech, kde se chová skot a kde je kastrace mladých zvířat zcela běžná. Mnoho lidí je považuje za delikatesu. Obalí se v mouce, ochutí chutí a usmaží na oleji. Obvykle se podávají jako předkrm s omáčkou. Tento masný výrobek se obvykle prodává mražený a podává se hlavně na slavnostech.
8. Sannakji, Korea
Při přípravě tohoto korejského pokrmu kuchaři usekávají chapadla živé chobotnice a dusí je v sezamovém oleji a semínkách. Upozorňujeme, že chapadla jsou stále trochu živá.
Mastné vlasy : 5 domácích prostředků
7. Hakarl, Island
Mohlo by se jednat o nejbizarnější islandský pokrm. Pochutnají si na něm pouze lidé, kteří si zvykli na jeho chuť a nepříjemný zápach. Jedná se o maso žraloka grónského, které je bez předchozí úpravy jedovaté. Konzumovat se může až po několika měsících skladování v hloubce půl metru pod zemí. Po tomto procesu se maso nakrájí na plátky a nechá se ještě několik měsíců viset a sušit. Hakarl se vždy zapíjí silnou místní pálenkou. Maso je žvýkací nebo měkké, podle toho, z které části těla žraloka pochází.
6. Balut, Filipíny
Někomu to může připomínat slavné Kinder Surprise. Překvapení však není tak milé jako hračka, která se skrývá v „kinder“. Balut jsou oplodněná vejce, která se vaří před vylíhnutím mláďat. Mohou to být slepičí nebo kachní vejce. Ve filipínské kultuře jsou téměř stejně oblíbené jako například hot dogy v Americe. Obvykle se vaří, když je plod starý 17 až 21 dní. Čím je však vejce starší, tím je plod větší a může mít již zobák, drápy, kosti a peří. Na této pochoutce si pochutnávají znalci na Filipínách nebo v Asii.
5. Shiokara, Japonsko Jídlo pro silný žaludek
Šiokara je jedním z nejúžasnějších japonských pokrmů z mořských plodů. Připravuje se z hustých vnitřních orgánů mořských živočichů, jako jsou sépie, ryby nebo chobotnice. Mezi ingredience Shiokary patří také rýže, sůl a chilli, které se fermentují více než měsíc.
Švýcarská plemena psů : 8 plemen psů
4. Witchetty Grub, Austrálie Jídlo pro silný žaludek
Witchetty grub je housenka, která se vyskytuje pouze v Austrálii. Domorodci je sbírají z kořenů stromů. Čarodějnické hlístice jsou bohaté na bílkoviny , lidé je jedí syrové i lehce tepelně upravené. Konzumace špinavých housenek nemá žádné vedlejší účinky.
3. Century Eggs, Čína Jídlo pro silný žaludek
Jedná se o konzervovaná vejce slepic, kachen a křepelek. Potravina je označena jako konzervované vejce nebo sto let staré vejce. Produkce vajec trvá několik týdnů až měsíců. Kuřecí vejce se ponoří do tekuté směsi soli, popela, jílu a nehašeného vápna, ve které se uchovávají několik měsíců, aby se solný roztok usadil ve vejcích.
2. Fugu, Japonsko Jídlo pro silný žaludek
Slavná pochoutka známá po celém světě – ryba fugu. Její konzumace se vždy označuje nikoli jako „ruská“, ale v tomto případě jako „japonská ruleta“. Ryba obsahuje smrtelnou dávku tetrodoxinu. Pouze řádně vyškolený „mistr fugu“ dokáže z ryby odstranit všechny jedovaté části tak, aby vás ryba nezabila. Ryba je prý velmi chutná a malé množství jedu může vyvolat příjemné mravenčení na jazyku.
1. Hadí víno, jihovýchodní Asie Jídlo pro silný žaludek
Vyrábí se v jihovýchodní Asii. Existují dva způsoby výroby. V prvním případě se jedovatý had vykuchá, naloží do rýžového lihu a nechá se několik měsíců na slunci. Poté se stáčí do lahví a přidává se malý had, který má však pouze vizuální efekt. Druhým způsobem je smíchání rýžového lihu s hadími tekutinami. V čínské medicíně se používá především k léčbě mužské impotence.