Šneci se šunkou a sýrem. Listové těsto se šunkou a sýrem je vynikající pokrm, který potěší vaše chuťové pohárky. Jeho příprava je rychlá a snadná, ale pokud chcete recept vylepšit a přidat něco nového, zkuste ho připravit se šneky. V tomto článku se dozvíte, jak na to!
Obsah článku:
Šneci se šunkou a sýrem
Příprava šneků z listového těsta se šunkou a sýrem je jednoduchá a rychlá. Recept zvládnete bez sebemenších problémů. Nejlepší a nejchutnější recept na tuto pochoutku. Můžete vyzkoušet i jiné náplně, například slaninu, pizzu – kukuřici, mleté maso atd. Doufáme, že se vám tento recept a postup bude líbit.
1. Shromážděte si ingredience
Na přípravu šneků potřebujete listové těsto, rozdělenou šunku nebo šunkový salám, strouhaný sýr a koření podle chuti. Kromě toho budete potřebovat speciální nástroj na šneky – formu na šneky.
2. Příprava těsta
Rozbalte listové těsto a nechte ho několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Pokud máte formu na šneky, můžete těsto nakrájet na proužky a jednotlivé proužky zabalit do šneků. Pokud nemáte formu na šneky, můžete těsto nakrájet na čtverce a šneky zabalit ručně. Co si dát během týdne k obědu
3. Příprava náplně – Šneci se šunkou a sýrem
Do šneků můžete použít různé druhy náplní. V našem případě používáme dělenou šunku nebo šunkový salám a strouhaný sýr. Na každého šneka položte plátek šunky nebo salámu a posypte strouhaným sýrem. Přidejte koření podle chuti. Jak změkčit vlasy: 5 přírodních způsobů
4. Pečení
Připravené šneky položte na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 15 až 20 minut, dokud šneci nezískají zlatavou barvu. Které potraviny obsahují železo
5. Servírování – Šneci se šunkou a sýrem
Hotové šneky lze podávat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Jsou také skvělé jako křupavá svačinka pro rychlé občerstvení.
Vyzkoušejte tento recept na šneky z listového těsta se šunkou a sýrem a uvidíte, že se stanou oblíbeným jídlem nejen u dětí, ale i u dospělých. Dobrou chuť!