Filmy a volný časSEZNAMY FILMŮ

Komedie o trávě 10 komedií o kouření trávy

Komedie o trávě 10 komedií o kouření trávy . Komedie o trávě , Filmy o marihuaně . Filmy o marihuaně . Nejlepší filmy o marihuaně .Watch movie

Jsou plné hloupých až nepochopitelných vtipů a scén (které se však dají pochopit v „jiném“ stavu) a samozřejmě vyhozených kloubů. Zde je deset filmů, které jsou buď celé o kouření trávy, nebo v nich marihuana hraje významnou roli.Filmy o marihuaně .

Pojďme kouřit, uvidíme – Komedie o trávě

Pojďme kouřit,  podívejte se

Hrdiny této nevtipné komedie z roku 2004 jsou dva rozdílní kamarádi – upjatý Harold a ležérní Kumar. Jejich dobrodružství začíná, když se oba v pátek večer vybouří a dostanou neuvěřitelnou chuť na hamburger White Castle, která se během divoké noci změní v nedosažitelnou vidinu. Na cestě za hamburgerem se samozřejmě dostanou do spousty problémů a cestou zažijí několik bláznivých příhod a potkají několik podivných lidí.

Pineapple Express – Komedie o trávě

Ananasový expres

Filmy o marihuaně .Film z roku 2008 se slavnou komickou dvojicí Seth Rogen a James Franco si rychle získal kultovní status. Dale je flákač, který tráví většinu dne kouřením trávy, a Saul je jeho kamarád a dealer. Jednoho dne se však Dale stane svědkem vraždy, ale samozřejmě je opět dost sjetý, takže situaci nezvládne a zpanikaří. Vrazi si ho všimnou, a tak začíná zběsilá honička. Na místě činu však zanechají velmi vzácný kmen marihuany známý jako Pineapple Express.

Samotáři – Komedie o trávě

Samotáři

V tomto výčtu samozřejmě nemůže chybět kultovní český film režiséra Davida Ondříčka z roku 2000, který viděl snad každý, a mnozí i několikrát. Tato komedie zachycuje příběh sedmi lidí, z nichž nejvýznamnější je Jakub, hulič, který si v rostlině libuje natolik, že je úplně mimo a odříznutý od normálního fungování. Film si již získal velkou popularitu díky množství roztomilých vtipů, výborným hereckým výkonům Ivana Trojana a Jiřího Macháčka a kvalitnímu soundtracku. Velkou předností filmu je, že i po několikerém zhlédnutí dokáže poskytnout vždy nový podnět k přemýšlení, a proto se řadí na špičku nejlepších filmů české kinematografie.7

Horory podle skutečných událostí 

Super High Me – Komedie o marihuaně

Super High Me Komedie o trávě filmy o marihuaně

Tento komediální dokument je inspirován dokumentárním filmem Super Size Me z roku 2004, který pojednával o přibírání na váze v důsledku konzumace rychlého občerstvení. Film Super High Me z roku 2008 však zkoumá účinky marihuany. Komik Doug Benson provádí experiment – 30 dní se obejde bez drog a pak 30 dní kouří marihuanu každý den, celý den. Před experimentem a po něm se podrobí lékařským a psychologickým testům, aby zjistil, co se stane s jeho tělem.

Jak vysoko – Filmy o marihuaně

Jak vysoko Komedie o trávě Filmy o marihuaně

Pro hlavní dvojici filmu z roku 2001, kterou ztvárnili rappeři Redman a Method Man, má kouření marihuany opačný účinek než pro většinu ostatních – zvyšuje jejich IQ a umožňuje jim vystudovat Harvard.Komedie o trávě . Problém však nastane, když jim dojdou zásoby a musí si pomoci sami, aby na této prestižní škole přežili – snaží se kouřit, co jim přijde pod ruku.Filmy o marihuaně .

 

Napůl upečené –

Filmy o konopí

Polovičaté komedie o trávě filmy o marihuaně

Komedie o trávě . Také již kultovní huličská komedie z roku 1998 představuje kamarády Targooda, Scarface, Briana a Kennyho, kteří mají jednu společnou lásku – kouří marihuanu a kromě toho nedělají nic jiného. Komplikace nastanou, když je jeden z nich obviněn z vraždy policejního koně a uvržen do vězení. Aby ho zachránili, stanou se jeho přátelé drogovými dealery. Ve filmu se objeví i rapper Snoop Dog.

Up In Smoke –

Filmy o konopí

Up In Smoke Komedie o trávě filmy o marihuaně

Tento film z roku 1978 byl průkopníkem žánru „huličské komedie“. V hlavních rolích legendární Cheech a Chong jako dvojice zhulenců, kteří spolu zažívají mnohá podivná dobrodružství, včetně bizarního pašování marihuany, která je jejich jediným lístkem, jak se dostat z Mexika, kam byli omylem deportováni. Je však otázkou, zda se jim to podaří dříve, než vše skončí.

Plešatění a jak mu čelit , Vypadávání vlasů u mužů

Big Lebowski –

Komedie o trávě

Big Lebowski Komedie o trávě filmy o marihuaně

Ačkoli tento film z roku 1998 není primárně o kouření marihuany, Jeff „Dude“ Lebowski je mnohými považován za jednu z nejlepších „dude“ postav v historii kinematografie. Stárnoucí hipík tráví dny kouřením jointů, pitím White Russian a hraním bowlingu, aniž by měl práci. Je to život snů – dokud mu někdo nekálí na koberec. Toto mistrovské dílo bratří Coenů možná nedává moc smysl, ale přesto je to jedna z nejkultovnějších komedií.

Pátek –

Komedie o trávě

 

Pátek Komedie o trávě Filmy o marihuaně

V 90. letech byl rapper Ice Cube na vrcholu své kariéry. Když zrovna nenahrával úspěšná alba, našel si čas na napsání scénáře a ztvárnění hlavní role ve filmu Friday z roku 1995. Hraje mladého muže, který byl ve čtvrtek propuštěn z práce za krádež krabic ve skladu. V pátek ráno se probudí a netuší, že ho čeká jeden z nejpodivnějších dnů jeho života. Se svým kamarádem a drogovým dealerem Smokeym sedí a kouří marihuanu, dokonce i tu, kterou by neměli. Když k nim přijde dodavatel „Velkého červa“, mají deset hodin na to, aby získali peníze, jinak jsou mrtví.

Omámený a zmatený

Dazed and Confused Komedie o trávě filmy o marihuaně

Film skvělého režiséra Richarda Linklatera z roku 1993 je dnes již klasickou komedií. Zobrazuje studenty v poslední školní den v Texasu v květnu 1976. Je plný pití piva, spousty vykouřených jointů a sexy holek. Nově příchozí chlapci jsou však fyzicky týráni a ponižováni, zatímco dívky většinou čelí slovním útokům a zostuzení. Film je plný mladých budoucích hereckých hvězd, jako jsou Milla Jovovich, Ben Affleck, Matthew McConaughey a Renée Zellweger. Komedie o trávě.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button