Filmy a volný časONLINE FILMY

Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz dabing 2022

Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz dabing 2022 je britská a americká koprodukce. Který je pokračováním filmu Fantastická zvířata: (2018). Třetí díl filmové série Fantastická zvířata a celkově jedenáctý díl série Kouzelný svět. Ve filmu účinkuje herecký ansámbl včetně Eddieho Redmayna. Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston a Mads Mikkelsen. Příběh se odehrává několik let po událostech v knize Grindelwaldovy zločiny a sleduje Albuse Brumbála. Který na misi pověří Newta Scamandera a jeho spojence. Zavede je do srdce armády temného čaroděje Gellerta Grindelwalda.

 

Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz dabing 2022

 

Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz dabing 2022

 

Hlavní natáčení bylo naplánováno na začátek roku 2020 a natáčení začalo v září 2020. Po komplikacích  a přeobsazení Johnnyho Deppa Mikkelsenem byla premiéra filmu posunuta na 15. září. Červenec 2022. Až se nakonec ustálila na 8. dubna 2022 ve Spojeném království a 15. Duben 2022 ve Spojených státech ve 3D a 2D. Ve vývoji jsou další dva filmy Fantastická zvířata.

 

Fantastická zvířata: Brumbálovo tajemství

 

Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství

Příběh se odehrává ve 30. 20 let. století. Vedle již známých míst včetně Brazílie vede k zapojení kouzelnického světa do druhé světové války. Spojené státy a Spojené království budou také zkoumat čarodějnické komunity v Bhútánu, Německu a Číně. Grindelwaldova moc rychle roste a Albus Brumbál pověří Newta Scamandera a jeho přátele úkolem. To povede ke střetu s Grindelwaldovou armádou a přiměje Brumbála k zamyšlení. Jak dlouho zůstane v nadcházející válce stranou.

 

Film 2022 Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství

 

Film 2022 Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství

 

V říjnu 2014 společnost Warner Bros. Pictures oznámila, že film bude „přinejmenším“ trilogií. Třetí díl bude vydán 20. září. Listopad 2020. V červenci 2016 režisér David Yates potvrdil, že J. K. Rowlingová má nápady na scénář třetího filmu. V říjnu 2016 bylo oznámeno. Filmová série Fantastická zvířata se bude skládat z pěti filmů a Eddie Redmayne se vrátí do všech. V hlavní roli Newta Scamandera se představí Rowlingová, David Heyman, Steve Kloves a Lionel Wigram. Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz V listopadu 2016 Yates prozradil, že bude režírovat všech pět filmů.  Prohlásil: „Miluji natáčení filmů a mám skvělý tým, všichni jsou jako rodina.“

 

Herci Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství

 

 

V říjnu 2018 Johnny Depp naznačil, že by se mohl vrátit do role Gellerta Grindelwalda ve třetím filmu. Očekává se, že natáčení začne v polovině roku 2019. V listopadu 2019 Warner Bros. Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz. Vydala tiskovou zprávu, v níž oznámila, že se děj filmu bude odehrávat v Brazílii. Produkce začne na jaře 2020 a Steve Kloves, který dříve pracoval jako scenárista na filmech o Harrym Potterovi. K projektu se připojil jako spoluautor scénáře.

 

Novinka roku 2022

 

Novinka roku 2022

 

Na 7. 30. února 2019 bylo odhaleno, že děj filmu se bude odehrávat v roce 30. 20 let. století. Příběh povede až k zapojení kouzelnického světa. Fantastická zvířata Brumbálovo tajemství online cz. Do druhé světové války a kromě již známých míst včetně Spojených států a Velké Británie budou prozkoumány. Také čarodějnické komunity v Bhútánu, Německu a Číně.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button